Madrid, Madrid, Madrid...!

Uvek me pitate istu stvar! Nije sada vreme. . . ! Mbapea iznervirali španski novinari!

Fudbal 12.06.2019 | 16:07
Madrid, Madrid, Madrid...!
Francuska je sinoć bez problema tukla Andoru (4:0) u kvalifikacijama za EURO 2020, a španski novinari posle meča okupirali su salu za konferencije i sve hodnike na stadionu. Nikoga nije zanimalo ništa oko utakmice, samo jedna stvar - da li će Kilijan Mbape ovog leta preći u Real Madrid. Mladi napadač Pari Sen Žermena jedva se probijao pored "dosadnih" novinara koji su mu samo poturali mikrofone uz jednostavno pitanje: Madrid? Madrid? Madrid? Mbape, Madrid? 

"Samo Madrid, Madrid, Madrid! Svakog dana isto", dobacio je Mbape dok prolazio u jednom smeru, a onda u povratku čak bio malo nervozan: "Molim vas"...

Kilijan Mbape sinoć je postigao 100. gol u karijeri, 13. za reprezentaciju Francuske sa kojom je prošle godine postao šampion sveta. Sve to to uradio je do svoje 20 godine, pa pomama za ovim momkom nikoga ne čudi. Već smo pisali juče o tome: takve brojke, u tim godinama - o najvažnijim trofejima da i ne govorimo - nisu imali ni Lionel Mesi ni Kristijano Ronaldo.  

Mbape je na kraju, nemajući kud, ipak dao kratku izjavu koja neće obeshrabriti navijače Reala, jer suštinski on ništa nije demantovao: 
"Uvek me pitate istu stvar, ali zaista sada nije vreme. Nije vreme da pričamo o Realu dok sam sa reprezentacijom ovde".

Pogledajte gužvu oko Mbapea sinoć: 



A onda i njegovu majstoriju protiv Andore. Obratite pažnju, prijem lopte na oko 40 metara od gola i samo dva kontakta pre završnog "bockanja" preko golmana...



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar