Васиљевић и даље у стању коме

Васиљевићево стање непромијењено - и даље је на респираторним апаратима; Јурошевића, организатора покушаја ликвидације Васиљевића, нико и не тражи.

Република Српска 12.06.2019 | 11:03
Васиљевић и даље у стању коме
Слободан Васиљевић, којег су покушали ликвидирати 02.06. ове године и даље је на респираторним апаратима, а његово здравствено стање је без битнијих промјена. Љекари су и даље суздржани у давању било каквих прогноза.

Васиљевића је покушала, по наруџби, ликвидирати осмочлана организована криминална група 02.06. ове године пред Парохијским домом у Шековићима, када је нападнут, с леђа, металним шипкама.

Ударац у главу металном шипком замало је био кобан по Васиљевића. Уједно показује намјеру да су нападачи хтјели да га ликвидирају.

Напало га је чак осам батинаша са намјером да га ликвидирају. Седам је ухапшено и одређен им је једномјесечни притвор, док је побјегао Славиша Јурошевић, вођа групе и организатор ликвидације Васиљевића.



Важно је истаћи да постоји реална могућност да је Јурошевић био у кући Милутина Кандића, када је потоњи ухапшен. Тада се, према мојим информацијама, пред Кандићевом кућом налазио Јурошевићев “голф 7”.

Тај аутомобил није ни претресен, а припадници Јединице за подршку, који су ухапсили Кандића, нису знали да “голф” припада Јурошевићу.

Питање за Тужилаштво је због чега присутни припадници ПС Милићи нису обавијестили колеге чији је “голф”?!

За Јурошевићем се, како тврде моји извори, и не трага.

Раније сам објавио да да истражиоци МУП РС у овом случају уопште не трагају за мотивом ликвидације, а све указује да је сасвим реално да је ново заташкавање на дјелу. Заташкавање, чији је циљ скривање наручиоца ликвидације Васиљевића.

У притвору су убица и первертит, који злоставља малољетнице, Милутин Кандић, Горан Чалмић, Небојша Озиновић, Стефан Гарић, Миљан Милић, возач у АД “Боксит” Милићи, Небојша Петковић, такође запослен у АД “Боксит” и Стефан Радовановић.

слободанвасковиц.блогспот
 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Софер

12.06.2019 12:56

У стању коме је и режимска милиција која ништа не ради на овом покушају убиства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

12.06.2019 15:07

Још ће горе бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

12.06.2019 15:37

долијаце убице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се опет родим

12.06.2019 15:55

...највисе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

12.06.2019 16:09

Ако буде среце да се опорави то је захваљујуци тузланским љекарима...професионалцима..та разлику од насих од којих је вецина ил у скупстини опстине ил у скупстини владе..сто раде у болници гкедају да отаљају..цаст ријетким љекарима у болници Бијељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вера

12.06.2019 20:25

Даце Бог, а само ме интересује ста је у главама ових убица и цему ли се они надају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

14.06.2019 20:35

Страшно шта се дешава.

ОДГОВОРИТЕ