Vasiljević i dalje u stanju kome

Vasiljevićevo stanje nepromijenjeno - i dalje je na respiratornim aparatima; Juroševića, organizatora pokušaja likvidacije Vasiljevića, niko i ne traži.

Republika Srpska 12.06.2019 | 11:03
Vasiljević i dalje u stanju kome
Slobodan Vasiljević, kojeg su pokušali likvidirati 02.06. ove godine i dalje je na respiratornim aparatima, a njegovo zdravstveno stanje je bez bitnijih promjena. Ljekari su i dalje suzdržani u davanju bilo kakvih prognoza.

Vasiljevića je pokušala, po narudžbi, likvidirati osmočlana organizovana kriminalna grupa 02.06. ove godine pred Parohijskim domom u Šekovićima, kada je napadnut, s leđa, metalnim šipkama.

Udarac u glavu metalnom šipkom zamalo je bio koban po Vasiljevića. Ujedno pokazuje namjeru da su napadači htjeli da ga likvidiraju.

Napalo ga je čak osam batinaša sa namjerom da ga likvidiraju. Sedam je uhapšeno i određen im je jednomjesečni pritvor, dok je pobjegao Slaviša Jurošević, vođa grupe i organizator likvidacije Vasiljevića.Važno je istaći da postoji realna mogućnost da je Jurošević bio u kući Milutina Kandića, kada je potonji uhapšen. Tada se, prema mojim informacijama, pred Kandićevom kućom nalazio Juroševićev “golf 7”.

Taj automobil nije ni pretresen, a pripadnici Jedinice za podršku, koji su uhapsili Kandića, nisu znali da “golf” pripada Juroševiću.

Pitanje za Tužilaštvo je zbog čega prisutni pripadnici PS Milići nisu obavijestili kolege čiji je “golf”?!

Za Juroševićem se, kako tvrde moji izvori, i ne traga.

Ranije sam objavio da da istražioci MUP RS u ovom slučaju uopšte ne tragaju za motivom likvidacije, a sve ukazuje da je sasvim realno da je novo zataškavanje na djelu. Zataškavanje, čiji je cilj skrivanje naručioca likvidacije Vasiljevića.

U pritvoru su ubica i pervertit, koji zlostavlja maloljetnice, Milutin Kandić, Goran Čalmić, Nebojša Ozinović, Stefan Garić, Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, takođe zaposlen u AD “Boksit” i Stefan Radovanović.

slobodanvaskovic.blogspot
 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sofer

12.06.2019 14:56

U stanju kome je i režimska milicija koja ništa ne radi na ovom pokušaju ubistva!

ODGOVORITE
Name

Nije nego

12.06.2019 17:07

Još će gore biti.

ODGOVORITE
Name

M

12.06.2019 17:37

dolijace ubice

ODGOVORITE
Name

Da se opet rodim

12.06.2019 17:55

...najvise!

ODGOVORITE
Name

Nada

12.06.2019 18:09

Ako bude srece da se oporavi to je zahvaljujuci tuzlanskim ljekarima...profesionalcima..ta razliku od nasih od kojih je vecina il u skupstini opstine il u skupstini vlade..sto rade u bolnici gkedaju da otaljaju..cast rijetkim ljekarima u bolnici Bijeljina

ODGOVORITE
Name

Vera

12.06.2019 22:25

Dace Bog, a samo me interesuje sta je u glavama ovih ubica i cemu li se oni nadaju.

ODGOVORITE
Name

Ja

14.06.2019 22:35

Strašno šta se dešava.

ODGOVORITE