Зарасла игралишта на Старчевици

Млади демократског прогреса саопштили су данас да су наставили акцију уређења игралишта и да је свих пет игралишта на Стрчевици које су обишли  непокошено и неограђено!

Република Српска 10.06.2019 | 16:08
Зарасла игралишта на Старчевици
"Након што су протеклог викенда засукали рукаве и сами уредили дјечје игралиште у Српским Топлицама, активисти Младих демократског прогреса (МДП) Бања Лука данас су са предсједником Мјесног одбора ПДП-а Новаком Петровићем обишли пет игралишта на Старчевици", каже се у саопштењу и додаје:



- Од пет игралишта које смо данас обишли на Старчевици свих пет је непокошено, прљаво, ужасно неуредно и свих пет се налази поред пута и нема ограду, што је итекако опасно! Замислите да дијете излети на пут и да настрада. То се не смије никако допустити. Апелујемо да се на овакве ствари посебно обрати пажња јер је ово много битније од саксија у Господској улици, прича Жана Милић, потпредсједница МДП-а Бања Лука.



Предсједник Младих демократског прогреса Иван Бегић истиче да су спремни помоћи у уређењу ових игралишта, али да неће допустити да градоначелник дође и слика се како гради игралишта, а онда након мјесец дана она буду зарасла, пуна змија и глодара и буду изграђена на пола јер немају ограду до врло фреквентних саобраћајница као што је пут Бањалука-Челинац.



- Позивамо градску управу да одмах реагује и заврши започети посао, прије него буде касно, категоричан је активиста Милош Буха, саопштили су Млади демократског пргореса.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Директ

10.06.2019 16:16

Бања Луко граде, ста ти резимски лопови раде! Највеци будзет у РС, а једна опстина као сто је Лопаре, боље располазе са цркавицом, него Игор Радојициц на целу највеце и најјаце локалне заједнице у РС, са огромним будзетом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанка

10.06.2019 16:22

Свака цаст активистима младих ПДП СТО СУ ОЦИСТИЛИ КОД МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ У СРПСКИМ ТОПЛИЦАМА ТАКВА ОМЛАДИНА ТРБА ДА БУДЕ ТАКВИ АКЦИЈА ВИСЕ КАО НЕКАДА У ТИТИНО ВРИЈФМЕ СВИ СУ ПРАВИЛИ РАДНЕ АКЦИЈЕ ПОМАГАЛИ ДА НАМ БУДЕ ЉЕПСЕ СВАКА ЦАС ЗА АКЦИЈУ СВЕ ПОХВАЛЕ ЗА МЛАДЕ ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огорцена бл

10.06.2019 16:28

Млади ПДП СВАКА ЦАСТ ЗА АКЦИЈУ НИЈЕ ДОВОЉНО НАРОДНИМ НОВЦЕМ НЕСТО НАПРАВИТИ ЈЕДНОМ ОБИЦИ И КАСНИЈЕ НЕКОНТРОЛИСАТИ ТАКО ЈЕ У СВИМ НАСЕЉИМА ТРАВА ЗАРАСЛО НЕОСИСАНО А ЦИСТОЦА ТРYЗИ ПОВЕЦАЊЕ ПА НЕЦИСЗЕ НИСТА САМО ОКО ОПСТИНЕ И ПАЛАТЕ СРПСКЕ ТОПЛИЦЕ ЗАПУСТЕНЕ ТРОТОАРИ НЕМА ИХ ЈАДНО ТИМ ЉУДИМА ЈЕ УЗАСНО РУПА НА РУПИ ПУТЕВИ ОВИ МЛАДИ АКТИВИСТИ ПДП СЕ БОРЕ ЗА БОЉЕ СВИ НАС УКАЗУЈУ НА ПРОБЛЕМЕ СВАКА ИМ ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

10.06.2019 20:02

Ови из ПДП глуме Зорана Талица и његов Полиграф. Ко је овај Бегиц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОДРСКА

11.06.2019 06:20

ПДП МЛАДИ СВАКА ЦАСТ КАКО СУ ОЦИСТИЛИ ИГРАЛИСТЕ СРПСКЕ ТОПЛИЦЕ ТАКВА ОМЛАДИНА НАМ ТРЕБА УПИСАЦУ ИМЕНА ТЕ ДЈЕЦЕ И НА ИЗБОРИМА ГЛАСАТИ ЗА ЊИХ НИЈЕДНА СЗРАНКА НИЈЕ ИМАЛА ТАКВЕ АКЦИЈЕ НИКОГ НЕВРЕДЈАЈУ РАДЕ И УКАЗУЈУ НА ПРОБЛЕМЕ СВАКА ЦАСТ ОМЛАДИНИ ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

11.06.2019 06:27

Ста има да глуме омладинци ПДП ОБИСЛИ УКАЗАЛИ НА ПРОБЛЕМ СТА ЈЕ ТУ РУЗНО СВАКА ИМ ЦАСТ ТРЕБА УКАЗИВАТИ НА СВЕ СТО У ОВОМ ГРАДУ НЕВАЉА ОМЛАДИНА ПДП ИМА ОДЛИЦАН ПРОГРАМ ПОМАЗУ АПЕЛУЈУ РАДЕ УКАЗУЈУ НИКОГ НЕВРЕДЈАЈУ ОДЛИЦНИ СУ САМО НАПРЕД БЛ ЈЕ УТ ПДП ОМЛАДИНУ ОВИ МЛАДИ ЉУДИ СУ БУДУЦНОСТ ОВОГ ГРАДА А И РОДЈЕНИ СУ ТУ ЗНАЈУ СТА ЈЕ ДОБРО А СТА ТРЕБА МЈЕЊАТИ И ЗАТО СВАКА ЦАСТ СВЕ ПОХВАЛЕ ЗА МЛАДЕ АКТИВИСТЕ ПДП

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

11.06.2019 09:21

Нажалост ово су само изгледа припреме за локалне изборе. Питам све странке гдје су били до сада на терену. До сада је константно једино био ПОЛИГРАФ, који и није био политичка партија. Сви остали сад изгледа крећу у сликање. А јос једна гора појава је међу нама, а то је да како се среди неко игралисте тако буде за мјесец дана комплетно покидано. Срамота !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обилићево

11.06.2019 09:28

Игралиште у улици М. Краљевића је два пута обнављано и поправљано у задњих годину дана. Данас га је опет пола уништено и потргано. Само не знам који ментални склоп може тако бесумучно да уништава ствари које искључиво служе дјеци. Стидим се околине у којој живим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ллллллллллллллл

11.06.2019 10:06

На жалост, има их и гдје су људи били мало вриједни и показали шта значи бити савјестан грађанин па повели рачуна о простору гдје бораве.

ОДГОВОРИТЕ