Врањеш: Борац заслужује горњи дио табеле!

Капитен Борца истиче да ће играчи спремно дочекати премијерлигашке обавезе, које почињу 20. јула.

Фудбал 07.06.2019 | 21:03
Врањеш: Борац заслужује горњи дио табеле!
Стојан Врањеш се током зимског прелазног рока вратио у Борац и Бањалуку након 9 година. 32-годишњи фудбалер се 2010. године отиснуо пут Румуније, гдје је носио дрес Пандурија и Клужа, након чега је услиједила сеоба у новосадску Војводину, одакле је у фебруару 2014. године отишао у Пољску, гдје је наступао за Лехију из Гдањска, варшавску Легију и Пјаст.

У јануару прошле године задужио је опрему сарајевског Жељезничара, са којим је зимус споразумно раскинуо уговор и вратио се у матични клуб, са којим је током припрема у Анталији, гдје је и представљен, договорио сарадњу на три и по године, те ће и у предстојећим премијерлигашким обавезама бити важан шраф у црвено-плавој машинерији.

У изјави на клупском ручку организованом поводом завршетка сезоне, Врањеш је у први план истакао начин на који је клуб из Платонове улице стигао до шампионске титуле и експресног повратка у Премијер лигу БиХ.

"Могу да кажем да смо сви задовољни овом сезоном, почев од играча преко управе клуба до свих запослених у клубу. Као што сам и рекао приликом мог доласка, наш примарни циљ је повратак у Премијер лигу БиХ и њега смо остварили. Сви знате како је то учињено – на један убједљив начин. Најважније је да смо успјели да реализујемо тај први циљ и сад смо сви сконцентрисани на Премијер лигу. Знамо да неће бити лако, али чекамо почетак припрема спремни за предстојећу сезону", рекао је искусни везиста.

"Црвено-плави", као што је познато, немају превисе времена за одмор с обзиром да припреме за наступ у елитном рангу бх. фудбала почињу 15. јуна, док је почетак сезоне заказан за 20. јул.

"Сви знамо да је Премијер лига степеница више у односу на Премијер лигу, али је Борац у протеклом периоду одрадио добар посао, тако да нам неће бити превелика разлика, поготово ако знамо да смо убједљиво освојили Прву лигу Републике Српске. Што се тиче очекивања, доста ће зависити од одлазака и долазака, то није мој дио посла, али мислим да Борац заслужује да буде у горњем дијелу табеле, али и да покуша, из другог плана, да учини што је могуће више и евентуално избори Европу, уколико се укаже прилика. Ако погледате табелу из ове сезоне, знаћете о чему причам", истакао је један од најискуснијих првотимаца новог шампиона Републике Српске.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

игор

07.06.2019 20:29

СЛОГА ЈЕ БОЉА ОД ВАС

ОДГОВОРИТЕ