Немања Радоја: Циљ да играм у "лигама петице"!

Повремени репрезентативац Србије има идеју где би желео да настави каријеру.

Фудбал 07.06.2019 | 22:00
Немања Радоја: Циљ да играм у "лигама петице"!
Немања Радоја је на неславан начин завршио каријеру у Селти, али не својом кривицом него због руководства клуба које га је "уцењивало" нивом уговором, док су чак и навијачи били на његовој страни.

Када је летос одлучио да одбије њихову понуду избачен је из екипе и годину дана је био "прогнан" из тима, а овог лета ће бити слободан у избору нове средине.

У интервјуу за новосадски "Дневник" казао је да не жели да конкретно говори о именима заинтересованих клубова, али да има јасан циљ пред собом, а то је да и наредне године игра у једној од пет најбољих лига Европе.

"Не бих имао ништа против да останем у Шпанији, јер сам се навикао на тамошњи фудбал, начио сам језик, одговара ми клима и генерално се осећам веома добро. Све зависи од понуда клубова и од опција које ће се појавити. Уколико, ипак, одлучим да променим земљу, циљ ми је да каријеру наставим у некој од 'лига петице'", казао је бивши фудбалер Војводине.

Истакао је да није имао проблема с повредама у протеклом периоду и да верује да ће се брзо вратити у такмичарски ритам када промени клуб, док ће сигурно на почетку бити мало проблема.

Да ли је имао понуде из Србије?

"Пре свега, драго ми је што се Црвена звезда издигла и што је заиграла у групној фази Лиге шампиона. Што се интересовања наших клубова за моје услуге тиче, не бих волео, као ни у случају осталих екипа, о томе да се изјашњавам", закључио је Радоја у интервјуу за "Дневник".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар