Nemanja Radoja: Cilj da igram u "ligama petice"!

Povremeni reprezentativac Srbije ima ideju gde bi želeo da nastavi karijeru.

Fudbal 07.06.2019 | 22:00
Nemanja Radoja: Cilj da igram u "ligama petice"!
Nemanja Radoja je na neslavan način završio karijeru u Selti, ali ne svojom krivicom nego zbog rukovodstva kluba koje ga je "ucenjivalo" nivom ugovorom, dok su čak i navijači bili na njegovoj strani.

Kada je letos odlučio da odbije njihovu ponudu izbačen je iz ekipe i godinu dana je bio "prognan" iz tima, a ovog leta će biti slobodan u izboru nove sredine.

U intervjuu za novosadski "Dnevnik" kazao je da ne želi da konkretno govori o imenima zainteresovanih klubova, ali da ima jasan cilj pred sobom, a to je da i naredne godine igra u jednoj od pet najboljih liga Evrope.

"Ne bih imao ništa protiv da ostanem u Španiji, jer sam se navikao na tamošnji fudbal, načio sam jezik, odgovara mi klima i generalno se osećam veoma dobro. Sve zavisi od ponuda klubova i od opcija koje će se pojaviti. Ukoliko, ipak, odlučim da promenim zemlju, cilj mi je da karijeru nastavim u nekoj od 'liga petice'", kazao je bivši fudbaler Vojvodine.

Istakao je da nije imao problema s povredama u proteklom periodu i da veruje da će se brzo vratiti u takmičarski ritam kada promeni klub, dok će sigurno na početku biti malo problema.

Da li je imao ponude iz Srbije?

"Pre svega, drago mi je što se Crvena zvezda izdigla i što je zaigrala u grupnoj fazi Lige šampiona. Što se interesovanja naših klubova za moje usluge tiče, ne bih voleo, kao ni u slučaju ostalih ekipa, o tome da se izjašnjavam", zaključio je Radoja u intervjuu za "Dnevnik".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar