Писма из Јужне Америке

Свако у животу прије или касније одреди приоритете. Неки се можда на прву чине нестварим И недостижним попут најлуђих снова, али за Роберта Дацешина из Бања Луке они су постали реалност.

Путовања 07.06.2019 | 15:53
Писма из Јужне Америке
Путовања широм свијета учинила су га духовно И искуствено богатим, а како богатство није добро уколио га само чувате за себе, Роберт је своја искуства да подијели са другима, те приче са путовања преточио у књигу, коју ових дана промовише по многим градовима. Како је његов сан био пут у Јужну Америку, тако је И настала књига Писма из Јужне Америке.

Роберт каже да се нада да ће његова књига помоћи будућим путницима да добију сазнања о томе шта их тамо чека.Роберт који годинама има блог на коме пише о путовањима, каже да је потребно посложити коцкице неопходне за организацију путовања, да вам није потребно много новца, И да је све само ствар велике жеље за нечим да бисте је И остварили.

Иако је обишао скоро читав свијет, каже да се повремено осјећа као странац у својој земљи, те да сви трчимо за другим земљама док мало тога знамо о својој земљи.

Јужна Америка је на Роберта оставила јак утисак, И како је њоме остварио свој велики сан, каже да у овом тренутку нема неки посебан континент или земљу коју жели да посјети. Ипак како су путовања како каже попут дроге, коју не можеш да оставиш, тако И Роберта његов путолошки дух тјера даље, а ове године на његовом блогу И Инстаграму можемо очекивати фотографије И приче из Јапана који је његова следећа дестинација.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар