Pisma iz Južne Amerike

Svako u životu prije ili kasnije odredi prioritete. Neki se možda na prvu čine nestvarim I nedostižnim poput najluđih snova, ali za Roberta Dacešina iz Banja Luke oni su postali realnost.

Putovanja 07.06.2019 | 15:53
Pisma iz Južne Amerike
Putovanja širom svijeta učinila su ga duhovno I iskustveno bogatim, a kako bogatstvo nije dobro ukolio ga samo čuvate za sebe, Robert je svoja iskustva da podijeli sa drugima, te priče sa putovanja pretočio u knjigu, koju ovih dana promoviše po mnogim gradovima. Kako je njegov san bio put u Južnu Ameriku, tako je I nastala knjiga Pisma iz Južne Amerike.

Robert kaže da se nada da će njegova knjiga pomoći budućim putnicima da dobiju saznanja o tome šta ih tamo čeka.Robert koji godinama ima blog na kome piše o putovanjima, kaže da je potrebno posložiti kockice neophodne za organizaciju putovanja, da vam nije potrebno mnogo novca, I da je sve samo stvar velike želje za nečim da biste je I ostvarili.

Iako je obišao skoro čitav svijet, kaže da se povremeno osjeća kao stranac u svojoj zemlji, te da svi trčimo za drugim zemljama dok malo toga znamo o svojoj zemlji.

Južna Amerika je na Roberta ostavila jak utisak, I kako je njome ostvario svoj veliki san, kaže da u ovom trenutku nema neki poseban kontinent ili zemlju koju želi da posjeti. Ipak kako su putovanja kako kaže poput droge, koju ne možeš da ostaviš, tako I Roberta njegov putološki duh tjera dalje, a ove godine na njegovom blogu I Instagramu možemo očekivati fotografije I priče iz Japana koji je njegova sledeća destinacija.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar