Жена упућивала пријетње суду

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против Снежане Гајић (53) из Лончара код Брчког због сумње да је у априлу у три наврата упутила пријетње по сигурност запослених у правосуђу дистрикта.

Босна и Херцеговина 07.06.2019 | 14:25
Жена упућивала пријетње суду
Према оптужници, Гајић се терети да је 10., 15. и 19. априла пријетећим телефонским позивима на број Основног суда у Брчком, које је мобилним телефоном анонимно упућивала из мјеста Лончари, угрозила сигурност свих запослених у правосуђу дистрикта Брчко.

Оптужена је пријетњама експлозијом изазвала страх и узнемиреност запослених особа у правосудним институцијама Брчко дистрикта БиХ, те потребу њиховог привременог измјештања и детаљног прегледа објеката правосудних институција у том граду - наводи се у оптужници.

Тужилаштво је у овом случају наредило хитно провођење истраге већ након првог позива, а интензивним провођењем истражних радњи, у сарадњи са полицијом Брчко дистрикта БиХ, осумњичена је убрзо откривена.

Оптужницу је потврдио Основни суд Брчко дистрикта БиХ.

(Фена)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Прјетње треба осудити,ал их испитати дубље и са разлогом

07.06.2019 12:45

Квалификација"Изазвала страх и узнемиреност ", хм, а какао је грађанину кад му рецимо( криминалац ,силеџија ,разбојник ,мрцина) прјети ,а полиција састави записник тако да мрцина буде прекршајно оптужен само за нарушавање јавног реда и мира!!!Ту нема квалификације страх и узнемиреност !!!!!Имамо свакодневно доказе ко се ослони на полицију тужиоца и суд при пријављивању претњи лако изгуби главу !!!Никад више судова и судија закона ,а више неправде ,зла,криминала,убистава ................

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

07.06.2019 12:47

Само сте ви у кривосуђу криви за револт грађана . Ал сте ажурни кад неко у афекту изрекне нешто а и ви знате да жена неће ништа учинити али сте ви дубоко увређени, јадан народ са вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

07.06.2019 19:32

А кад лукац јавно у скупстини републике српске прјети онда ником ниста А када полицајац казе дрзава ми дала пистољ и ја могу да те убијем онда ниста види се да власти могу да прјете а да неодговарају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

07.06.2019 23:18

Неко је заборавио да пријети са мобилног, са непознате локације и баци картицу у ватру, са циљем одлагања судског роциста. Аматер. :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

08.06.2019 03:52

ТАКО И ТРЕБА ЗЕНУ ОСТАВИТ НА МИРУ КАД ЛОПОВИ ЈАВНО ПРИЈЕТЕ НАРОДУ ОНДА НИКОМ НИСТА НАРОДУ НА УСТАНАК ПРОТИВ НЕПРАВДЕ

ОДГОВОРИТЕ