"Боби" има жељу за љето...

Не смем да причам, али. . .  "Свиђа ми се овај град, живе за кошарку, хокеј, фудбал, бејзбол. . . ", рекао је Бобан Марјановић новинарима на мечу у хали "Мега Фацторy".

Кошарка 05.06.2019 | 14:08
"Боби" има жељу за љето...
Бобан Марјановић имао је одличну сезону у НБА лиги, али би овог лета поново могао да промени клупске боје с обзиром на то да постаје слободан агент...

Српски центар је "прекоокеанску" каријеру почео у Сан Антонију, потом стигао у Детроит, Лос Анђелес Клиперсе и напослетку Филаделфију, у којој се, бар је такав утисак, веома лепо уклопио и пружио добар допринос у другом делу сезоне.

Годину је завршио са солидним "просецима" од 7,3 поена и 4,6 скокова по мечу, а видећемо да ли ће и наредне такмичарске године наступати у истом клубу.

"Још увек траје лига, а по правилу НБА не може ништа да се прича пре 1. јула. Прво 1. јула иду преговори оних главних играча, а после тога од 3. јула идемо ми остали", казао је Марјановић новинарима који су пратили полуфинални меч КЛС између Меге и Црвене звезде на ком је био присутан уз репрезентативног друга Николу Јокића.

"Реално још увек не знам шта ће бити... Негде 90% би требало да останем у Филаделфији, али то се још не зна, само нагађање. Супер ми је тамо, што да не".

Проблем са Филаделфијом јесте тај што ће бити много слободних агената и неће са свима успети да договоре продужетак сарадње, односно могуће је да "ускочи" нека друга звезда уместо постојећих.

"Тоби (Тобајас Херис прим. аут.) и ја смо били у пакету претходна три пута, тако се погодило, сад смо обојица слободни агенти, видећемо..."

"Биће весело ово лето, имају тај селери кеп тако да ће бити занимљиво. Филаделфија ми се свиђа, живе за кошарку, хокеј, бејзбол, фудбал... Све је попуњено до краја, знају ко си и шта си, чиме се бавиш и сви те познају. Стварно је талентована и перспективна екипа, могли смо да будемо ти који играју финале, али имали смо лоше среће да примимо кош у последњој секунди и сад смо овде".

"Боби" је навео и да се ужелео кошарке, форму одржава с тренерима Меге, док сматра да је прерано да се говори о репрезентативном лету, али ће свакако бити део екипе.

"Дај Боже да смо сви здрави, имамо заиста доста добрих играча, ми смо земља кошарке!", нагласио је Бобан Марјановић који није желео да се упушта у све чешће прогнозе о финалну Мундобаскета између Србије и Сједињених Држава.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар