"Bobi" ima želju za ljeto...

Ne smem da pričam, ali. . .  "Sviđa mi se ovaj grad, žive za košarku, hokej, fudbal, bejzbol. . . ", rekao je Boban Marjanović novinarima na meču u hali "Mega Factory".

Košarka 05.06.2019 | 14:08
"Bobi" ima želju za ljeto...
Boban Marjanović imao je odličnu sezonu u NBA ligi, ali bi ovog leta ponovo mogao da promeni klupske boje s obzirom na to da postaje slobodan agent...

Srpski centar je "prekookeansku" karijeru počeo u San Antoniju, potom stigao u Detroit, Los Anđeles Kliperse i naposletku Filadelfiju, u kojoj se, bar je takav utisak, veoma lepo uklopio i pružio dobar doprinos u drugom delu sezone.

Godinu je završio sa solidnim "prosecima" od 7,3 poena i 4,6 skokova po meču, a videćemo da li će i naredne takmičarske godine nastupati u istom klubu.

"Još uvek traje liga, a po pravilu NBA ne može ništa da se priča pre 1. jula. Prvo 1. jula idu pregovori onih glavnih igrača, a posle toga od 3. jula idemo mi ostali", kazao je Marjanović novinarima koji su pratili polufinalni meč KLS između Mege i Crvene zvezde na kom je bio prisutan uz reprezentativnog druga Nikolu Jokića.

"Realno još uvek ne znam šta će biti... Negde 90% bi trebalo da ostanem u Filadelfiji, ali to se još ne zna, samo nagađanje. Super mi je tamo, što da ne".

Problem sa Filadelfijom jeste taj što će biti mnogo slobodnih agenata i neće sa svima uspeti da dogovore produžetak saradnje, odnosno moguće je da "uskoči" neka druga zvezda umesto postojećih.

"Tobi (Tobajas Heris prim. aut.) i ja smo bili u paketu prethodna tri puta, tako se pogodilo, sad smo obojica slobodni agenti, videćemo..."

"Biće veselo ovo leto, imaju taj seleri kep tako da će biti zanimljivo. Filadelfija mi se sviđa, žive za košarku, hokej, bejzbol, fudbal... Sve je popunjeno do kraja, znaju ko si i šta si, čime se baviš i svi te poznaju. Stvarno je talentovana i perspektivna ekipa, mogli smo da budemo ti koji igraju finale, ali imali smo loše sreće da primimo koš u poslednjoj sekundi i sad smo ovde".

"Bobi" je naveo i da se uželeo košarke, formu održava s trenerima Mege, dok smatra da je prerano da se govori o reprezentativnom letu, ali će svakako biti deo ekipe.

"Daj Bože da smo svi zdravi, imamo zaista dosta dobrih igrača, mi smo zemlja košarke!", naglasio je Boban Marjanović koji nije želeo da se upušta u sve češće prognoze o finalnu Mundobasketa između Srbije i Sjedinjenih Država.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar