Исхрана и вјежбање једина добитна комбинација

Брзи резултати не постоје, реченица која је примјењива за све у животу што радимо, па тако И за вјежбање, правилну исхрану И нове животне навике.

Здравље 04.06.2019 | 13:28
Исхрана и вјежбање једина добитна комбинација
Игор Јевтић, персонални тренер каже да га је сопствбено искуство као И искуство у раду са другима научило да је стрпљење кључ свега као И преданост, дисциплина И досљедност. Прва грешка коју праве почетници код процеса мршављења јесте гледање на вагу, која према Игоровим ријечима није мјерило.

Исхрана је број један И кључ читавог процеса скидања килограма, али И предуслов здравог живота. Тешко је промијенити свијест људи И натјерати их да крену са промјенама.

Људи мисле да знају све, али генерално имају јако мало информација. План исхране је јако битан И уз физичку активност једино даје адекватне резултате.

Према Игоровим ријечима, највећи проблем у нашем организму И просецу скидања килограма јесу хормони. И управо је рађење хормонских тестова први корак ка свему.

Највеће грешке у исхрани су шећер, бијело брашно, тјестенине И брза храна, као И недовољан унос течности. Озбиљност, дисциплина И жеља за напретком И успјехом И константна физичка активност једини су гаранти лијепог изгледа И здравља.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јојо

04.06.2019 12:31

крампа и лопата , рад ... а не ко фоке само лези у кукај на дрзаву уз пун сто ципса коле помфрита ...

ОДГОВОРИТЕ