Гризман чека 1. јул!

Француски нападач о имену новог клуба: "Све у своје време".

Фудбал 04.06.2019 | 09:03
Гризман чека 1. јул!
Антоан Гризман изјавио је да не зна када ће бити познато име његовог новог клуба, након што је прошлог месеца потврдио да ће отићи из Атлетико Мадрида.

Медији су га одмах повезали са Пари сен Жерменом и Барселоном, али Гризман након победе репрезентације Француске над Боливијом (2:0) у пријатељском мечу, није могао да каже ништа конкретно.

"Не знам када ће моја будућност бити решена. То је добро питање, али све ће се десити у своје време".

Шпански медији очекују да садашњи статус остане на снази све до 1. јула, када цена Гризманове слободе, дефинисана уговором са Атлетиком, пада са 200 на 120 милиона евра.

Подсећамо да се Француз прошлог лета захвалио Барси на интересовању и продужио верност "јорганџијама". Ипак, ова сезона није протекла онако како су се сви надали и уследиће растанак...

Дао је 21 гол на 48 наступа у свим такмичењима, али Атлетико је освојио само Суперкуп Европе, још у августу, док осталим трофејима није био ни близу.

У Примери је заузео друго место, добрим делом захваљујући очајној сезони Реала, са чак 11 бодова мање од Барселоне, док је у Лиги шампиона испао од Јувентуса после победе од 2:0 у првом мечу осмине финала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар