Grizman čeka 1. jul!

Francuski napadač o imenu novog kluba: "Sve u svoje vreme".

Fudbal 04.06.2019 | 09:03
Grizman čeka 1. jul!
Antoan Grizman izjavio je da ne zna kada će biti poznato ime njegovog novog kluba, nakon što je prošlog meseca potvrdio da će otići iz Atletiko Madrida.

Mediji su ga odmah povezali sa Pari sen Žermenom i Barselonom, ali Grizman nakon pobede reprezentacije Francuske nad Bolivijom (2:0) u prijateljskom meču, nije mogao da kaže ništa konkretno.

"Ne znam kada će moja budućnost biti rešena. To je dobro pitanje, ali sve će se desiti u svoje vreme".

Španski mediji očekuju da sadašnji status ostane na snazi sve do 1. jula, kada cena Grizmanove slobode, definisana ugovorom sa Atletikom, pada sa 200 na 120 miliona evra.

Podsećamo da se Francuz prošlog leta zahvalio Barsi na interesovanju i produžio vernost "jorgandžijama". Ipak, ova sezona nije protekla onako kako su se svi nadali i uslediće rastanak...

Dao je 21 gol na 48 nastupa u svim takmičenjima, ali Atletiko je osvojio samo Superkup Evrope, još u avgustu, dok ostalim trofejima nije bio ni blizu.

U Primeri je zauzeo drugo mesto, dobrim delom zahvaljujući očajnoj sezoni Reala, sa čak 11 bodova manje od Barselone, dok je u Ligi šampiona ispao od Juventusa posle pobede od 2:0 u prvom meču osmine finala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar