ЛШ: ВАРДАР ЈЕ ЧУДО!

Барса испустила финале и седам голова предности! Невероватан преокрет македонског тима, уз 18 одбрана српског голмана Дејана Милосављева - 29:27.

Остали спортови 01.06.2019 | 21:50
ЛШ: ВАРДАР ЈЕ ЧУДО!
Вардар је тим који ствара чуда у европском рукомету! Нестварним преокретом у великом финалу македонски тим савладао је фаворизовану Барселону и домогао се великог финала Фајнал фора у Келну -29:27 (9:16).

За невероватан повратак најзаслужнији је био Летонац Даинис Криштопанс, који је постигао 10 голова, али је екипу у животу у тренуцима када се све распадало у животу држао српски чувар мреже Дејан Милосављев. Он је меч окончао са невероватних 18 остварених одбрана.

Барселона је ову сезону подредила освајању најважнијег трофеја у европском клупском рукомету. Изгледало је да ће бити у прилици да то и учини, али то нису дозволили феноменални играчи Вардара. Клуб који има огромне финансијске проблеме биће у прилици да се бори за другу титулу шампиона Европе и то против мађарслпг Веспрема који предводи сјајни српски бек Петар Ненадић.

Важан гол у самој завршници постигао је Хрват Игор Карачић, који се нажалост том приликом и повредио, после чега је изнет са терена, па је под великим упитником за финале.

Код Барселоне је најефикаснији био је Алеиш Гомез Абељо са девет постигнутих голова, док су по три постигли Мем и Арино.

ПОЛУФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА (КЕЛН)

Субота

Веспрем - Виве Кјелце 33:30 (13:13)

Барселона - Вардар 27:29 (16:9)

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар