Преокрет у Барселони...!

Тренер остаје, долази и Нејмар?! Да ли каталонски листови нагађају или у клубу нису баш начисто шта раде, показаће време.

Фудбал 29.05.2019 | 17:00
Преокрет у Барселони...!
Свашта се ових дана пише о Барселони, од тога да је Ернесто Валверде смењен и да ће га заменити Роберто Мартинез, до тога да је председник клуба Ђозеп Марија Бертомеу пружио пуну подршку Валвердеу и да ће Шпанац остати на клупи и у трећој сезони уговора.

"Пораз није кривица тренера", рекао је Бертомеу након што је Валверде изгубио и финале Купа краља од Валенсије, недуго након сада већ чувеног пораза од 4:0 на "Енфилду" и елиминације из Лиге шампиона.

"Желим да истакнем важност некога ко је, на дискретан начин, веома помогао нашем клубу. Говорим о Ернестеу Валвердеу. Он има подршку играча који су се доказали као најважнији у тиму, од Лионела Месија и Ђерара Пикеа, до Ђордија Албе и Ивана Ракитића", додао је.

Не само то, каталонски листови лутају и када су у питању појачања, па је тако "Спорт" у броју од среде освануо са још једном најавом Нејмаровог повратка на "Камп ноу" и то у замени за Османа Дембелеа!

Бразилац, који се у међувремену повредио на тренингу репрезентације пред старт Копа Америка, откупио је пре две године је свој уговор са Барсом за 222 милиона евра и напустио клуб у не баш пријатељским односима са челницима, али... "Спорт" наводи да је то све само ружна прошлост и да би Нејмар већ у јулу могао поново да заигра поред Лионела Месија и Луиса Суареза, а да би у супротном смеру могао да оде млади Француз, Дембеле, плаћен 140 милиона евра недуго по Нејмаровом одласку у Пари сен Жермен.

Дембеле наводно нема ништа против повратка у Лигу 1, у којој је наступао за Рен пре него што га је за 15 милиона евра купила Борусија Дортмунд (лако ћемо израчунати да су Немци зарадили на Дембелеу 125 милиона евра за једну његову сезону у Бундеслиги).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар