Preokret u Barseloni...!

Trener ostaje, dolazi i Nejmar?! Da li katalonski listovi nagađaju ili u klubu nisu baš načisto šta rade, pokazaće vreme.

Fudbal 29.05.2019 | 17:00
Preokret u Barseloni...!
Svašta se ovih dana piše o Barseloni, od toga da je Ernesto Valverde smenjen i da će ga zameniti Roberto Martinez, do toga da je predsednik kluba Đozep Marija Bertomeu pružio punu podršku Valverdeu i da će Španac ostati na klupi i u trećoj sezoni ugovora.

"Poraz nije krivica trenera", rekao je Bertomeu nakon što je Valverde izgubio i finale Kupa kralja od Valensije, nedugo nakon sada već čuvenog poraza od 4:0 na "Enfildu" i eliminacije iz Lige šampiona.

"Želim da istaknem važnost nekoga ko je, na diskretan način, veoma pomogao našem klubu. Govorim o Ernesteu Valverdeu. On ima podršku igrača koji su se dokazali kao najvažniji u timu, od Lionela Mesija i Đerara Pikea, do Đordija Albe i Ivana Rakitića", dodao je.

Ne samo to, katalonski listovi lutaju i kada su u pitanju pojačanja, pa je tako "Sport" u broju od srede osvanuo sa još jednom najavom Nejmarovog povratka na "Kamp nou" i to u zameni za Osmana Dembelea!

Brazilac, koji se u međuvremenu povredio na treningu reprezentacije pred start Kopa Amerika, otkupio je pre dve godine je svoj ugovor sa Barsom za 222 miliona evra i napustio klub u ne baš prijateljskim odnosima sa čelnicima, ali... "Sport" navodi da je to sve samo ružna prošlost i da bi Nejmar već u julu mogao ponovo da zaigra pored Lionela Mesija i Luisa Suareza, a da bi u suprotnom smeru mogao da ode mladi Francuz, Dembele, plaćen 140 miliona evra nedugo po Nejmarovom odlasku u Pari sen Žermen.

Dembele navodno nema ništa protiv povratka u Ligu 1, u kojoj je nastupao za Ren pre nego što ga je za 15 miliona evra kupila Borusija Dortmund (lako ćemo izračunati da su Nemci zaradili na Dembeleu 125 miliona evra za jednu njegovu sezonu u Bundesligi).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar