Лазар Марковић у Солуну!

ПАОК отворио преговоре. . .  У разговоре укључен директно Иван Савидис.

Фудбал 29.05.2019 | 13:12
Лазар Марковић у Солуну!
Лазар Марковић је од пре две седмице слободан у избору нове средине пошто је од Фулама добио чисте папире и званично више није везан за тим с Крејвен Котиџа. Убрзо после тога почеле су разне спекулације на тему новог ангажмана за повременог репрезентативца Србије, а најновије име у групи заинтересованих клубова је - солунски ПАОК.

На северу Грчке снажно је одјекнула вест да је Марковић виђен у једном елитном хотелу у срцу Солуна, а убрзо после тога откривено је да је први човек новог шампиона Иван Савидис лично започео иницијалне преговоре с крилним нападачем око могуће сарадње. 

Наиме, Савидис позитивно гледа на причу око Марковићевог доласка на стадион Тумба, због чега је врло заинтересован да некадашњем Партизановом бисеру понуди конкретне услове.

Марковић је током последњих седмица имао неколико иницијалних разговора с заинтересованим странама, али се ништа досад није реализовало. Највише се помињао повратак у Белгију, па чак и Турску, а ПАОК би као кеца у рукаву хтео да искористи карту квалификација за Лигу шампиона у којима ће црно-бели играти на лето.

Каријера некада великог талента српског фудбала доживела је бродолом откако је лета 2014. године у трансферу вредном 25.000.000 евра прешао из Бенфике у Ливерпул. Никада није успео да се наметне Јиргену Клопу у првом тиму Редса, а услед разних повреда највише времена провео је на позајмицама. Од Фенербахчеа, преко Спортинга, до Хала и Андерлехта и на крају Фулама, где је постао пуноправни члан прошле зиме. Ипак, за новог члана Чемпионшипа одиграо је само једну лигашку утакмицу...

Марковић је прошлог лета био повезиван и са Олимпијакосом, али до трансфера није дошло. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар