Lazar Marković u Solunu!

PAOK otvorio pregovore. . .  U razgovore uključen direktno Ivan Savidis.

Fudbal 29.05.2019 | 13:12
Lazar Marković u Solunu!
Lazar Marković je od pre dve sedmice slobodan u izboru nove sredine pošto je od Fulama dobio čiste papire i zvanično više nije vezan za tim s Krejven Kotidža. Ubrzo posle toga počele su razne spekulacije na temu novog angažmana za povremenog reprezentativca Srbije, a najnovije ime u grupi zainteresovanih klubova je - solunski PAOK.

Na severu Grčke snažno je odjeknula vest da je Marković viđen u jednom elitnom hotelu u srcu Soluna, a ubrzo posle toga otkriveno je da je prvi čovek novog šampiona Ivan Savidis lično započeo inicijalne pregovore s krilnim napadačem oko moguće saradnje. 

Naime, Savidis pozitivno gleda na priču oko Markovićevog dolaska na stadion Tumba, zbog čega je vrlo zainteresovan da nekadašnjem Partizanovom biseru ponudi konkretne uslove.

Marković je tokom poslednjih sedmica imao nekoliko inicijalnih razgovora s zainteresovanim stranama, ali se ništa dosad nije realizovalo. Najviše se pominjao povratak u Belgiju, pa čak i Tursku, a PAOK bi kao keca u rukavu hteo da iskoristi kartu kvalifikacija za Ligu šampiona u kojima će crno-beli igrati na leto.

Karijera nekada velikog talenta srpskog fudbala doživela je brodolom otkako je leta 2014. godine u transferu vrednom 25.000.000 evra prešao iz Benfike u Liverpul. Nikada nije uspeo da se nametne Jirgenu Klopu u prvom timu Redsa, a usled raznih povreda najviše vremena proveo je na pozajmicama. Od Fenerbahčea, preko Sportinga, do Hala i Anderlehta i na kraju Fulama, gde je postao punopravni član prošle zime. Ipak, za novog člana Čempionšipa odigrao je samo jednu ligašku utakmicu...

Marković je prošlog leta bio povezivan i sa Olimpijakosom, ali do transfera nije došlo. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar