Видео: Скандал звани ''намјештаљка'' у Бугарској!

Шесторица фудбалера пали на детектору лажи због намештања! Биће доста посла за полицију. . .

Фудбал 26.05.2019 | 15:16
Видео: Скандал звани ''намјештаљка'' у Бугарској!
Бугарски фудбал од синоћ изједа велики скандал, а чак је и осма узастопна шампионска титула Лудгореца пала потпуно у други план након информације да је руководство првоилгаша Черног Мора отпустило чак шесторицу играча предвођених капитеном Георгијем Илиевим, након што су сви пали на детектору лажи.

Руководство клуба уз Варне сумња да су поменути играчи наместили утакмицу против ЦСКА из Софије одиграну 4. маја коју је њихов клуб изгубио глатко од куће са 3:1.

Према информацијама из Бугарске, управа Черног Мора доставила је Фудбалском савезу резултате са детектора лажи и ако се установи да је било мућки не само да ће поменута шесторица фудбалера бити доживотно удаљени из фудбала, већ ће и ЦСКА из Софије бити избачен из Прве лиге, самим тим и из квалификација за Лигу Европе наредне сезоне за које су се изборили као другопласирани тим у лиги.

У ЦСКА се бране и тврде да немају никакве везе са намештањем поменуте утакмице.

"Наша савест је чиста. Никада нисмо користили никекве илегалне ствари како бисмо побеђивали. Све ове оптужбе долазе из одређених медија и уколико се ова хајка настави забранићемо им приступ и клубу и утакмицама следеће године", поручују из Софије.

Занимљиво, данас је бугарски Спортал објавио резултате теста са детектора лажи шесторице спорних фудбалера Черног Мора које су им играчи лично послали и у којима стоји да су их сви прошли. Међутим, наводно, ради се о тестовима које су играчи тек јуче организовали у приватној режији, док су исти фудбалери пали и на тестовима које је клуб организовао још прошлог викенда (за све играче) и чије је резултате покупила полиција.

Према последњим вестима из Бугарске, Черно Море је избацило само петорицу фудбалера из клуба док је млади голман Дјулгеров (на слици) само упозорен да је на ивици да буде избачен из тима. Како било, биће јако занимљиво наредних дана у комшилуку, а детаље са спорне утакмице можете погледати на снимку испод.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар