Video: Skandal zvani ''namještaljka'' u Bugarskoj!

Šestorica fudbalera pali na detektoru laži zbog nameštanja! Biće dosta posla za policiju. . .

Fudbal 26.05.2019 | 15:16
Video: Skandal zvani ''namještaljka'' u Bugarskoj!
Bugarski fudbal od sinoć izjeda veliki skandal, a čak je i osma uzastopna šampionska titula Ludgoreca pala potpuno u drugi plan nakon informacije da je rukovodstvo prvoilgaša Černog Mora otpustilo čak šestoricu igrača predvođenih kapitenom Georgijem Ilievim, nakon što su svi pali na detektoru laži.

Rukovodstvo kluba uz Varne sumnja da su pomenuti igrači namestili utakmicu protiv CSKA iz Sofije odigranu 4. maja koju je njihov klub izgubio glatko od kuće sa 3:1.

Prema informacijama iz Bugarske, uprava Černog Mora dostavila je Fudbalskom savezu rezultate sa detektora laži i ako se ustanovi da je bilo mućki ne samo da će pomenuta šestorica fudbalera biti doživotno udaljeni iz fudbala, već će i CSKA iz Sofije biti izbačen iz Prve lige, samim tim i iz kvalifikacija za Ligu Evrope naredne sezone za koje su se izborili kao drugoplasirani tim u ligi.

U CSKA se brane i tvrde da nemaju nikakve veze sa nameštanjem pomenute utakmice.

"Naša savest je čista. Nikada nismo koristili nikekve ilegalne stvari kako bismo pobeđivali. Sve ove optužbe dolaze iz određenih medija i ukoliko se ova hajka nastavi zabranićemo im pristup i klubu i utakmicama sledeće godine", poručuju iz Sofije.

Zanimljivo, danas je bugarski Sportal objavio rezultate testa sa detektora laži šestorice spornih fudbalera Černog Mora koje su im igrači lično poslali i u kojima stoji da su ih svi prošli. Međutim, navodno, radi se o testovima koje su igrači tek juče organizovali u privatnoj režiji, dok su isti fudbaleri pali i na testovima koje je klub organizovao još prošlog vikenda (za sve igrače) i čije je rezultate pokupila policija.

Prema poslednjim vestima iz Bugarske, Černo More je izbacilo samo petoricu fudbalera iz kluba dok je mladi golman Djulgerov (na slici) samo upozoren da je na ivici da bude izbačen iz tima. Kako bilo, biće jako zanimljivo narednih dana u komšiluku, a detalje sa sporne utakmice možete pogledati na snimku ispod.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar