Ковач је човјек који је промијенио моју каријеру!

Потајно сам се надао овоме! „Он ми је показао прави пут. Срећан сам што сам радио са њим“, поручује српски голгетер.

Фудбал 26.05.2019 | 12:25
Ковач је човјек који је промијенио моју каријеру!
Лука Јовић је још једном направио осврт на прошлу сезону, која му је без сумње променила живот и очекује се да ће му донети највећи трансфер у досадашњој каријери.

Млади спрски фудбалер је представљао откровење Бундеслиге, постигао је 17 голова и био трећи стрелац шампионата, док је у Лиги Европе постигао 10, по чему је изједначен са Оливијеом Жируом на врху.

Нико није могао ни да наслути овакву сезону некадашње наде Црвене звезде. У првом делу сезоне је постигао 12 голова и постао најмлађи играч у историји Бундеслиге коме је то пошло за руком.

"То је било време када сам био у најбољој форми. Искрено, надао сам се потајно оваквој сезони. Али,најважнија ствар јесте да је екипа имала добру сезону", поручио је Лука Јовић, за званични сајт Бундеслиге.

Српски нападач је увршен у најбољи тим Бундеслиге за прошлу сезону. Одавно га упоређују са идолом Радамелом Фалкаом.

"Нисам сумњао у свој квалитет. Када је у питању Фалкао, играмо на прилично сличан начин, одувек сам желео да будем као он", додаје Јовић.

Талентовани нападач је свој играчки успон почео у сезони 2017/2018, када је на клупи Ајнтрахта седео садашњи статег Бајерна Нико Ковач.

"Он је тренер који променио моју каријеру. Човек који ми је показао прави пут. Срећан сам што сам радио са њим".

Иако није имао запажену улогу на Мундијалу, наступ на највећој светској фудбалској смотри био је од огромног значаја за 21-годишњег фудбалера.

"Играо сам пар минута на Светском првенству, али то је за мене била добра мотивација пред прошлу сезону", закључио је Јовић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар