Kovač je čovjek koji je promijenio moju karijeru!

Potajno sam se nadao ovome! „On mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam radio sa njim“, poručuje srpski golgeter.

Fudbal 26.05.2019 | 12:25
Kovač je čovjek koji je promijenio moju karijeru!
Luka Jović je još jednom napravio osvrt na prošlu sezonu, koja mu je bez sumnje promenila život i očekuje se da će mu doneti najveći transfer u dosadašnjoj karijeri.

Mladi sprski fudbaler je predstavljao otkrovenje Bundeslige, postigao je 17 golova i bio treći strelac šampionata, dok je u Ligi Evrope postigao 10, po čemu je izjednačen sa Olivijeom Žiruom na vrhu.

Niko nije mogao ni da nasluti ovakvu sezonu nekadašnje nade Crvene zvezde. U prvom delu sezone je postigao 12 golova i postao najmlađi igrač u istoriji Bundeslige kome je to pošlo za rukom.

"To je bilo vreme kada sam bio u najboljoj formi. Iskreno, nadao sam se potajno ovakvoj sezoni. Ali,najvažnija stvar jeste da je ekipa imala dobru sezonu", poručio je Luka Jović, za zvanični sajt Bundeslige.

Srpski napadač je uvršen u najbolji tim Bundeslige za prošlu sezonu. Odavno ga upoređuju sa idolom Radamelom Falkaom.

"Nisam sumnjao u svoj kvalitet. Kada je u pitanju Falkao, igramo na prilično sličan način, oduvek sam želeo da budem kao on", dodaje Jović.

Talentovani napadač je svoj igrački uspon počeo u sezoni 2017/2018, kada je na klupi Ajntrahta sedeo sadašnji stateg Bajerna Niko Kovač.

"On je trener koji promenio moju karijeru. Čovek koji mi je pokazao pravi put. Srećan sam što sam radio sa njim".

Iako nije imao zapaženu ulogu na Mundijalu, nastup na najvećoj svetskoj fudbalskoj smotri bio je od ogromnog značaja za 21-godišnjeg fudbalera.

"Igrao sam par minuta na Svetskom prvenstvu, ali to je za mene bila dobra motivacija pred prošlu sezonu", zaključio je Jović.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar