Ђорђевић: Накић није донио коначну одлуку!

"На погрешан начин се сви заједно боримо за њега у интересу српске кошарке", написао је селектор кошаркашке репрезентације на Тwиттер профилу.

Кошарка 25.05.2019 | 23:05
Ђорђевић: Накић није донио коначну одлуку!
"Твит" Марија Накића - "Хвала пуно селекторе" - јавност у региону разумела је и као коначну одлуку младог кошаркаша да у будућности наступа за репрезентацију Србије.

Тим пре што је уследио као одговор на фотку коју је са асом Реал Мадрида нешто нраије "окачио" селектор "орлова" Александар Ђорђевић на свом Тwиттер профилу.

Уследила је, чак, и реакција селектора Хрватске, Вељка Мршића, који се помирио са одлуком талентованог сина некадашњег великана југословенске кошарке, Иван Накића.

Међутим, у суботу поподне на овој друштвеној мрежи уследио је и Ђорђевићев коментар целе ситуације из ког се може наслутити да Накић није донео коначну одлуку и да се, за сада, сви у Кошаркашком савезу Србије надају позитивном одговору 17-годишњака који има могућност наступа и за Хрватску, али и за Шпанију.

"Шта буде одлучио и када се буде одлучио, сигуран сам да ће млади играч Марио Накић то јавно и рећи... Овако се само навијачки 'преводе' наши фамилијарни, пријатељски односи и лепо Мариово васпитање... На погрешан начин се сви заједно боримо за њега у интересу српске кошарке надајући се да ће једног дана, између осталог и због разумевања и љубазности свих нас и наше јавности, Марио одлучити да игра за нашу репрезентацију. Ми чекамо и даље......", написао је Ђорђевић на овој друштвеној мрежи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар