Đorđević: Nakić nije donio konačnu odluku!

"Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke", napisao je selektor košarkaške reprezentacije na Twitter profilu.

Košarka 25.05.2019 | 23:05
Đorđević: Nakić nije donio konačnu odluku!
"Tvit" Marija Nakića - "Hvala puno selektore" - javnost u regionu razumela je i kao konačnu odluku mladog košarkaša da u budućnosti nastupa za reprezentaciju Srbije.

Tim pre što je usledio kao odgovor na fotku koju je sa asom Real Madrida nešto nraije "okačio" selektor "orlova" Aleksandar Đorđević na svom Twitter profilu.

Usledila je, čak, i reakcija selektora Hrvatske, Veljka Mršića, koji se pomirio sa odlukom talentovanog sina nekadašnjeg velikana jugoslovenske košarke, Ivan Nakića.

Međutim, u subotu popodne na ovoj društvenoj mreži usledio je i Đorđevićev komentar cele situacije iz kog se može naslutiti da Nakić nije doneo konačnu odluku i da se, za sada, svi u Košarkaškom savezu Srbije nadaju pozitivnom odgovoru 17-godišnjaka koji ima mogućnost nastupa i za Hrvatsku, ali i za Španiju.

"Šta bude odlučio i kada se bude odlučio, siguran sam da će mladi igrač Mario Nakić to javno i reći... Ovako se samo navijački 'prevode' naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje... Na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti da igra za našu reprezentaciju. Mi čekamo i dalje......", napisao je Đorđević na ovoj društvenoj mreži.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar