РГ: Здраво Роџере, здраво Новаче...!

Поједини репортери са другог грен слем турнира сезоне пожурили су да виде да ли ће се Новак Ђоковић и Роџер Федерер срести и, самим тим, поздравити ове суботе поподне.

Тенис 25.05.2019 | 22:55
РГ: Здраво Роџере, здраво Новаче...!
Стадион "Сузан Леглан" у Паризу био је данас прилично испуњен, иако ће први мечеви Ролан Гароса бити одиграни тек сутра, у недељу.

Разлог су били отворени тренинзи највећих звезда.

Поједини репортери са другог грен слем турнира сезоне пожурили су да виде да ли ће се Новак Ђоковић и Роџер Федерер срести и, самим тим, поздравити ове суботе поподне, када један буде завршавао, а други почињао тренинг на другом највећем стадиону у комплексу.

И... руковали су се.

Пре тога, Ђоковић је тренирао са Андреасом Сепијем, а када му је нешто пре 15 часова "истекао термин", Федерер је увелико био спреман за почетак.

Овај детаљ забележен је на званичној Тwиттер страници Ролан Гароса, на којој је данас издата и "потерница" за Ђоковићем због "материјалне штете коју је направио у теретани".

У недељу на "Филип Шатрије" стадиону играће (6) Стефанос Циципас и Максимилијан Мартерер, а потом (3) Роџер Федерер и Лоренцо Санего. На "Леглан" стадиону наступиће (11) Марин Чилић и Томас Фабијано, (7) Кеи Нишикори и Квентин Ализ, док су на "Симон Матије" послати (16) Марко Чекинато и Никола Мау, као и (27) Давид Гофан и Ричардас Беранкис.

Од наших представника Јанко Типсаревић играће против Григора Димитрова на "Терену 1" отприлике око 13 часова у недељу, (31) Ласло Ђере састаће се са Албертом Рамос-Вињоласом на "Терену 7" око 16 часова, после чега ће на истом месту наступити и наша једина представница у женском синглу првог дана такмичења, Ивана Јоровић.

Она ће се састати са Џенифер Брејди.

Коментари / 0

Оставите коментар