RG: Zdravo Rodžere, zdravo Novače...!

Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne.

Tenis 25.05.2019 | 22:55
RG: Zdravo Rodžere, zdravo Novače...!
Stadion "Suzan Leglan" u Parizu bio je danas prilično ispunjen, iako će prvi mečevi Rolan Garosa biti odigrani tek sutra, u nedelju.

Razlog su bili otvoreni treninzi najvećih zvezda.

Pojedini reporteri sa drugog gren slem turnira sezone požurili su da vide da li će se Novak Đoković i Rodžer Federer sresti i, samim tim, pozdraviti ove subote popodne, kada jedan bude završavao, a drugi počinjao trening na drugom najvećem stadionu u kompleksu.

I... rukovali su se.

Pre toga, Đoković je trenirao sa Andreasom Sepijem, a kada mu je nešto pre 15 časova "istekao termin", Federer je uveliko bio spreman za početak.

Ovaj detalj zabeležen je na zvaničnoj Twitter stranici Rolan Garosa, na kojoj je danas izdata i "poternica" za Đokovićem zbog "materijalne štete koju je napravio u teretani".

U nedelju na "Filip Šatrije" stadionu igraće (6) Stefanos Cicipas i Maksimilijan Marterer, a potom (3) Rodžer Federer i Lorenco Sanego. Na "Leglan" stadionu nastupiće (11) Marin Čilić i Tomas Fabijano, (7) Kei Nišikori i Kventin Aliz, dok su na "Simon Matije" poslati (16) Marko Čekinato i Nikola Mau, kao i (27) David Gofan i Ričardas Berankis.

Od naših predstavnika Janko Tipsarević igraće protiv Grigora Dimitrova na "Terenu 1" otprilike oko 13 časova u nedelju, (31) Laslo Đere sastaće se sa Albertom Ramos-Vinjolasom na "Terenu 7" oko 16 časova, posle čega će na istom mestu nastupiti i naša jedina predstavnica u ženskom singlu prvog dana takmičenja, Ivana Jorović.

Ona će se sastati sa Dženifer Brejdi.

Komentari / 0

Ostavite komentar