Максимовић неће да иде из Хетафеа!

Хетафеова контра Валенсији! Најбитније је да игра!

Фудбал 25.05.2019 | 09:52
Максимовић неће да иде из Хетафеа!
Валенсија размишља пословно. Када је продавала Немању Максимовића за 5.000.000 евра у уговор је убацила клаузулу по којој може да га откупи назад за 7.500.000. После блиставе сезоне у Хетафеу план је да ту клаузулу и активира, не да би га задржала на Местаљи, већ да би га препродала за веће паре и попунила рупу у буџету. Проблем је само што Максимовић неће да иде са “Колосеума Алфонзо Перез”.

Тако бар јавља угледна Марка, која наводи и да су у Хетафеу све већи оптимисти да ће успети да задрже Максимовића и за Лигу Европе. Српском репрезентативцу је са његове 24 године најбитније да не изгуби моментум и настави да игра на редовној бази, а у Хетафеу је и пронашао ту стабилност.

Већ је изгубио шест месеци када је одбијао да продужи уговор са Астаном, па онда још шест на Местаљи и сад кад је коначно ухватио ритам логично је да жели да остане. Валенсија се вероватно не би превише обазирала на његове жеље, већ би гледала искључиво финансијски интерес и како наводе медији на Пиринејима покушала да га прода негде у Премијер лигу, јер би одатле могла да извуче највећу корист.

Али Максимовић би могао да спусти рампу. Код Хозеа Бордаласа је процветао и већ је изјављивао да је срећан у Мадриду и да жели да са екипом игра и у Европи. У преводу: ако жели да га убеди да се предомисли Валенсија ће морати да смекша и Максимовића, а то значи да му донесе понуду која ће задовољити његове и финансијски, али пре свега и спортске интересе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар