Maksimović neće da ide iz Hetafea!

Hetafeova kontra Valensiji! Najbitnije je da igra!

Fudbal 25.05.2019 | 09:52
Maksimović neće da ide iz Hetafea!
Valensija razmišlja poslovno. Kada je prodavala Nemanju Maksimovića za 5.000.000 evra u ugovor je ubacila klauzulu po kojoj može da ga otkupi nazad za 7.500.000. Posle blistave sezone u Hetafeu plan je da tu klauzulu i aktivira, ne da bi ga zadržala na Mestalji, već da bi ga preprodala za veće pare i popunila rupu u budžetu. Problem je samo što Maksimović neće da ide sa “Koloseuma Alfonzo Perez”.

Tako bar javlja ugledna Marka, koja navodi i da su u Hetafeu sve veći optimisti da će uspeti da zadrže Maksimovića i za Ligu Evrope. Srpskom reprezentativcu je sa njegove 24 godine najbitnije da ne izgubi momentum i nastavi da igra na redovnoj bazi, a u Hetafeu je i pronašao tu stabilnost.

Već je izgubio šest meseci kada je odbijao da produži ugovor sa Astanom, pa onda još šest na Mestalji i sad kad je konačno uhvatio ritam logično je da želi da ostane. Valensija se verovatno ne bi previše obazirala na njegove želje, već bi gledala isključivo finansijski interes i kako navode mediji na Pirinejima pokušala da ga proda negde u Premijer ligu, jer bi odatle mogla da izvuče najveću korist.

Ali Maksimović bi mogao da spusti rampu. Kod Hozea Bordalasa je procvetao i već je izjavljivao da je srećan u Madridu i da želi da sa ekipom igra i u Evropi. U prevodu: ako želi da ga ubedi da se predomisli Valensija će morati da smekša i Maksimovića, a to znači da mu donese ponudu koja će zadovoljiti njegove i finansijski, ali pre svega i sportske interese.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar