Сјајне вијести за "Змајеве"!

Апелациона комисија УЕФА смањила казну репрезентативцу БиХ, Миралему Пјанићу.

Фудбал 22.05.2019 | 14:33
Сјајне вијести за "Змајеве"!
Роберт Просинечки, селектор Босне и Херцеговине, добио је лепе вести три недеље пред наставк квалификација за Европско првенство.

Фудбалски савез Босне и Херцеговине саопштио је да је Апелациона комисија Европске фудбалске федерације (УЕФА) уважила жалбу на одлуку Дисциплинске комисије о две утакмице суспензије Миралема Пјанића у квалификацијама за Европско првенство.

Репрезентативац БиХ је са две утакмице забране играња након што је у марту у квалификационом мечу против Грчке (2:2) у Билином Пољу добио директан црвени картон, али је ФС БиХ одмах уложио жалбу на ту одлуку.

"Апелационо тело европске кровне куће фудбала је прихватио чињенице које је доставио ФС БиХ, па ће везни фудбалер због искључења у сусрету са Грчком одиграном у марту ове године пропустити само један меч, против Финске, 8. јуна", навели су из ФС БиХ.

Роберт Просинечки страховао је да неће моћи да рачуна на играча Јувентуса на мечу против Италије, 11. јуна у Торину, али се ситуацијапроменила у корист "змајева".

После два одиграна кола у групи Ј квалификација за ЕУРО 2020 Италија је лидер са шест бодова, следе је БиХ и Грчка са по четири, Финска је четврта са три, док су Јерменија и Лихтенштајн без бодова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Знам

22.05.2019 13:09

Напокон и добре вијести!

ОДГОВОРИТЕ