Sjajne vijesti za "Zmajeve"!

Apelaciona komisija UEFA smanjila kaznu reprezentativcu BiH, Miralemu Pjaniću.

Fudbal 22.05.2019 | 14:33
Sjajne vijesti za "Zmajeve"!
Robert Prosinečki, selektor Bosne i Hercegovine, dobio je lepe vesti tri nedelje pred nastavk kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je da je Apelaciona komisija Evropske fudbalske federacije (UEFA) uvažila žalbu na odluku Disciplinske komisije o dve utakmice suspenzije Miralema Pjanića u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Reprezentativac BiH je sa dve utakmice zabrane igranja nakon što je u martu u kvalifikacionom meču protiv Grčke (2:2) u Bilinom Polju dobio direktan crveni karton, ali je FS BiH odmah uložio žalbu na tu odluku.

"Apelaciono telo evropske krovne kuće fudbala je prihvatio činjenice koje je dostavio FS BiH, pa će vezni fudbaler zbog isključenja u susretu sa Grčkom odigranom u martu ove godine propustiti samo jedan meč, protiv Finske, 8. juna", naveli su iz FS BiH.

Robert Prosinečki strahovao je da neće moći da računa na igrača Juventusa na meču protiv Italije, 11. juna u Torinu, ali se situacijapromenila u korist "zmajeva".

Posle dva odigrana kola u grupi J kvalifikacija za EURO 2020 Italija je lider sa šest bodova, slede je BiH i Grčka sa po četiri, Finska je četvrta sa tri, dok su Jermenija i Lihtenštajn bez bodova.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Znam

22.05.2019 13:09

Napokon i dobre vijesti!

ODGOVORITE