Ракитић: Не идем из Барсе без још једне ЛШ!

Хрватски фудбалер одбацује могућност да оде са Ноу Кампа.

Фудбал 22.05.2019 | 13:47
Ракитић: Не идем из Барсе без још једне ЛШ!
Још једно лето у којем Ивана Ракитића селе из Барселоне. Пре годину дана је био Пари Сен Жермен у питању, сада је Интер. И врло је могуће да ће се све завршити као лани – останком на Ноу Кампу.

И Иван Ракитић отворено каже да од трансфера нема ништа. Њему је добро у Барселони, има уговор на још три године, а још није остварио све своје циљеве на Ноу Кампа. Планира да проба још једном, наредне сезоне.

Ракитић је у разговору за Мундо Депортиво јасно рекао где ће играти од јесени. А, то неће бити Интер.

„Не могу да објасним како се појављују те приче. Интер поштујем, имам саиграче из репрезентације тамо, али једна ствар не повлачи другу. Ја сам тачно тамо где желим да будем. Ако ме неки други клуб жели, то значи да добро радим свој посао. Али, срећан сам у Барселони, као и моја породица. Не размишљам ни о чему друго“, рекао је Ракитић.

Неће се ништа променити ни ако уместо Интера, дођу на разговор емисари ПСЖ-а, као пре годину дана.

„Можемо да седнемо, попијемо кафу и то је све. Поштујем сваки клуб и када се неко распитује за мене, то ми годи“.

И додао шта му је сан.

„Желим да освојим још једну Лигу шампиона са Барселоном. И још много титула. Желео сам да ово буде савршена сезона, као прва када сам дошао, али надам се да ћемо то направити наредне“.

А, у овој сезони за савршенство је недостајао трофеј Лиге шампиона. Крах који је Барселона доживела на Енфилд роуду у реваншу против Ливерпула и даље на Ноу Кампу нико не може да схвати.

„Волео бих када бих могао у пола минута да објасним шта се десило. Или у пола сата. У спорту се дешавају некад необјашњиве ствари. Не можемо да кажемо да ћемо да научимо лекцију, јер смо то говорили и пре годину дана. Али, нико следеће сезоне неће бити гладнији од нас. Барса ће бити ту да освоји све што се освојити може“, поручио је Иван Ракитић.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар