Rakitić: Ne idem iz Barse bez još jedne LŠ!

Hrvatski fudbaler odbacuje mogućnost da ode sa Nou Kampa.

Fudbal 22.05.2019 | 13:47
Rakitić: Ne idem iz Barse bez još jedne LŠ!
Još jedno leto u kojem Ivana Rakitića sele iz Barselone. Pre godinu dana je bio Pari Sen Žermen u pitanju, sada je Inter. I vrlo je moguće da će se sve završiti kao lani – ostankom na Nou Kampu.

I Ivan Rakitić otvoreno kaže da od transfera nema ništa. Njemu je dobro u Barseloni, ima ugovor na još tri godine, a još nije ostvario sve svoje ciljeve na Nou Kampa. Planira da proba još jednom, naredne sezone.

Rakitić je u razgovoru za Mundo Deportivo jasno rekao gde će igrati od jeseni. A, to neće biti Inter.

„Ne mogu da objasnim kako se pojavljuju te priče. Inter poštujem, imam saigrače iz reprezentacije tamo, ali jedna stvar ne povlači drugu. Ja sam tačno tamo gde želim da budem. Ako me neki drugi klub želi, to znači da dobro radim svoj posao. Ali, srećan sam u Barseloni, kao i moja porodica. Ne razmišljam ni o čemu drugo“, rekao je Rakitić.

Neće se ništa promeniti ni ako umesto Intera, dođu na razgovor emisari PSŽ-a, kao pre godinu dana.

„Možemo da sednemo, popijemo kafu i to je sve. Poštujem svaki klub i kada se neko raspituje za mene, to mi godi“.

I dodao šta mu je san.

„Želim da osvojim još jednu Ligu šampiona sa Barselonom. I još mnogo titula. Želeo sam da ovo bude savršena sezona, kao prva kada sam došao, ali nadam se da ćemo to napraviti naredne“.

A, u ovoj sezoni za savršenstvo je nedostajao trofej Lige šampiona. Krah koji je Barselona doživela na Enfild roudu u revanšu protiv Liverpula i dalje na Nou Kampu niko ne može da shvati.

„Voleo bih kada bih mogao u pola minuta da objasnim šta se desilo. Ili u pola sata. U sportu se dešavaju nekad neobjašnjive stvari. Ne možemo da kažemo da ćemo da naučimo lekciju, jer smo to govorili i pre godinu dana. Ali, niko sledeće sezone neće biti gladniji od nas. Barsa će biti tu da osvoji sve što se osvojiti može“, poručio je Ivan Rakitić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar