Типса пао послије 7 спасених меч лопти!

Српски тенисер, Јанко Типсаревић, није успео да се пласира у четвртфинале турнира у Женеви, пошто је доживео пораз од Боливијца, Уга Делијена.

Тенис 21.05.2019 | 23:24
Типса пао послије 7 спасених меч лопти!
Боливијски тенисер Уго Делијен наставља са одличном партијама у Женеви. Након што је елиминисао искусног Италијана и осмог носиоца на турниру Андреаса Сепија, Делијен је елиминисао и спрког тенисера Јанка Типсаревића. Српски тенисер је пао у два сета резултатом 7:6(3), 6:3.

Први сет је значајно утицао на коначан епилог меча. Двојица тенисера су играла прилично нервозно, сервис их није најбоље служио, па су до тај-брејка по два пута губили поене на свој сервис.

Јанко је успео да сачува две сет лопте противника, али је лоше ушао у тај-брејк, губио са 3:0, па 4:1, што је било превише да би се спасао читав сет.

Ти тренуци су пореметили српског тенисера, који већ у трећем гему другог сета изгубио свој сервис. Боливијац је то искористио, добро је сервирао, а одлука је пала у фантастичном деветом гему, где је Делијенискористио осму меч лопту и дефинитивно сломио отпор српског тенисера.

Боливијац ће у четвртфиналу имати изузетно тежак задатак, пошто ће на мегдан првом носиоцу Александеру Звереву, који је данас испрашио Гулибса уз само три изгубљена поена.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар