Tipsa pao poslije 7 spasenih meč lopti!

Srpski teniser, Janko Tipsarević, nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Ženevi, pošto je doživeo poraz od Bolivijca, Uga Delijena.

Tenis 21.05.2019 | 23:24
Tipsa pao poslije 7 spasenih meč lopti!
Bolivijski teniser Ugo Delijen nastavlja sa odličnom partijama u Ženevi. Nakon što je eliminisao iskusnog Italijana i osmog nosioca na turniru Andreasa Sepija, Delijen je eliminisao i sprkog tenisera Janka Tipsarevića. Srpski teniser je pao u dva seta rezultatom 7:6(3), 6:3.

Prvi set je značajno uticao na konačan epilog meča. Dvojica tenisera su igrala prilično nervozno, servis ih nije najbolje služio, pa su do taj-brejka po dva puta gubili poene na svoj servis.

Janko je uspeo da sačuva dve set lopte protivnika, ali je loše ušao u taj-brejk, gubio sa 3:0, pa 4:1, što je bilo previše da bi se spasao čitav set.

Ti trenuci su poremetili srpskog tenisera, koji već u trećem gemu drugog seta izgubio svoj servis. Bolivijac je to iskoristio, dobro je servirao, a odluka je pala u fantastičnom devetom gemu, gde je Delijeniskoristio osmu meč loptu i definitivno slomio otpor srpskog tenisera.

Bolivijac će u četvrtfinalu imati izuzetno težak zadatak, pošto će na megdan prvom nosiocu Aleksanderu Zverevu, koji je danas isprašio Gulibsa uz samo tri izgubljena poena.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar