Видео - Мото 3: Трка пуна инцидената!

Мекфију тријумф у Ле Ману! Џон Мекфи победио је у трци за Велику награду Француске у Мото 3 категорији.

Остали спортови 19.05.2019 | 14:11
Видео - Мото 3: Трка пуна инцидената!
Оно што одувек краси "Мото тројку" јесте узбудљива борба и велики број возача који једни другима "дишу за вратом", а ништа другачије нисмо видели ни у последњој трци на француском Ле Ману, када је тријумф однео шкотски возач Џон Мекфи.

Данас смо имали чак три инцидента, на моменте је деловало и опасно по неке возаче, али најважније је да нико није био озбиљније повређен. Поготово што нам из Француске стиже вест да је пре овог викенда један од редара преминуо од срчаног удара.

Што се тиче тркања, поново смо имали сјајан перформанс. Сузуки је водио прилично дуго, деловало је да ће јапански мотоциклиста уписати нову победу, а онда је након грешке излетео са стазе и пао са мотоцикла, па је вођство преузео Мекфи.

Дала Порта је престигао Мекфија, па су потом њих двојица водили фантастичну битку све до самог краја трке. На моменте је та борба била толико агресивна да је долазило и до контака, али су обојица остала на стази и на крају велико славље за Петронас, пошто је Џон Мекфи дошао до победе.

Иза себе је оставио Дала Порту, Канеа, Родрига, Мигела и остале. Занимљиво је да је на првих 10 позиција на крају трке било чак 10 различитих екипа.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар