Скупштина Србије 27. маја о Космету

Предсједник Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да је за 27. мај сазвала посебну сједницу парламента посвећену Косову и Метохији и најавила да ће позвати предсједника Александра Вучића да представи извјештај о Космету.

Србија 17.05.2019 | 13:44
Скупштина Србије 27. маја о Космету
– Током дана упутићу позив Вучићу да, у складу са Пословником, учествује у раду посебне седнице и поднесе извјештај о Косову и Метохији – рекла је Гојковићева.

Она је најавила и да ће позиве упутити и премијеру Ани Брнабић, свим члановима Владе Србије, као и представницима свих посланичких клубова у парламенту. 

– Очекујемо да се након извјештаја предсједника отвори дебата и да учествују сви посланици јер је ово веома значајна тема – истакла је Гојковићева.

Вучић је изјавио раније данас да је спреман да говори пред Скупштином Србије о Косову и Метохији уколико за то постоји могућност.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Да ли

17.05.2019 12:00

Је икада питање рјешења ситуације о КиМ, било на Скупштини Србије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.05.2019 14:23

Није и нетреба зато сто је ово само србовање. Завадили србе са сваким сусједом политицким тензијама а за прошлост да наговоримо. Одговара им статус наклапања а и птице на грани знају да Косово никада висе неце бити под Српском цизмом

Name

Xy-РЕ

17.05.2019 16:40

Знају те твоје птице на грани и такви као што си ти ,јер имате исто мозга