Обустава због излијевања воде

Због веће количине воде у подвожњаку на улазу у Жепче са магистралног пута М-17, саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

Босна и Херцеговина 13.05.2019 | 19:52
Обустава због излијевања воде
Због воде на коловозу обустављен је саобраћај и на регионалним путевима Р-403а Цазин-Гата (у мјесту Тржачка Раштела) и Р-474 Перковићи–Нови Шехер.

 Отежано се саобраћа на магистралним путевима М-4.2 Цазин-Велика Кладуша (у мјесту Ћоралићи), М-14 Србљани-Босанска Крупа, Бањалука-Челинац(на скретању за Јошавку),  као и на регионалном путу Р-476 Челинац-Дубрава Стара (у мјесту Грабовац). 

Због већег одрона обустављен је саобраћај на регионалном путу Р-473 Теслић-Тедин Хан у мјесту Каменица.

 Због одрона на магистралном путу М-4 Теслић-Бањалука на планинском превоју Борја и на регионалном путу Р-413 Турбе-Бањалука у мјестима Борак и Имљани, саобраћа се успорено, једном саобраћајном траком.

На учестале одроне земље или камења упозорава се и на осталим дионицама које пролазе кроз усјеке, као и преко планинских превоја.

На свим путним правцима савјетује се опрезна вожња, прилагођену тренутном стању и условима на путу.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута. 

Из безбједоносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста ГП Брчко-Гуња, саопштено је из ИЦ БиХАМК-а.

(Фена)

Коментари / 0

Оставите коментар