Obustava zbog izlijevanja vode

Zbog veće količine vode u podvožnjaku na ulazu u Žepče sa magistralnog puta M-17, saobraćaj je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Bosna i Hercegovina 13.05.2019 | 19:52
Obustava zbog izlijevanja vode
Zbog vode na kolovozu obustavljen je saobraćaj i na regionalnim putevima R-403a Cazin-Gata (u mjestu Tržačka Raštela) i R-474 Perkovići–Novi Šeher.

 Otežano se saobraća na magistralnim putevima M-4.2 Cazin-Velika Kladuša (u mjestu Ćoralići), M-14 Srbljani-Bosanska Krupa, Banjaluka-Čelinac(na skretanju za Jošavku),  kao i na regionalnom putu R-476 Čelinac-Dubrava Stara (u mjestu Grabovac). 

Zbog većeg odrona obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-473 Teslić-Tedin Han u mjestu Kamenica.

 Zbog odrona na magistralnom putu M-4 Teslić-Banjaluka na planinskom prevoju Borja i na regionalnom putu R-413 Turbe-Banjaluka u mjestima Borak i Imljani, saobraća se usporeno, jednom saobraćajnom trakom.

Na učestale odrone zemlje ili kamenja upozorava se i na ostalim dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i preko planinskih prevoja.

Na svim putnim pravcima savjetuje se oprezna vožnja, prilagođenu trenutnom stanju i uslovima na putu.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta. 

Iz bezbjedonosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta GP Brčko-Gunja, saopšteno je iz IC BiHAMK-a.

(Fena)

Komentari / 0

Ostavite komentar