Суарез оперисан, али смирује Уругвајце...

Бићу спреман за Куп Америке! Ас Барселоне оперисао менискус.

Фудбал 06.05.2019 | 15:23
Суарез оперисан, али смирује Уругвајце...
Завршио је Луис Суарез клупску сезону. На најболнији начин – операцијом. И испадањем у „већ добијеном“ полуфиналу Лиге шампиона. Нападач Барселоне је морао на хируршку интервенцију колена, а већ је отпутовао за домовину Уругвај где ће се опорављати.

Вест да је Суарез повредио колено узбуркала је духове у Уругвају, јер ће се од 14. јуна до 7. јула играти Куп Америке. Ас Барсе се због тога обратио јавности и поручио да ће бити спреман да заузме место у шпицу репрезентације.

„Није у питању иста повреда као 2017. године, већ би требало за месец дана да будем на терену.  Биће све у реду“, поручио је Луис Суарез.

Барселона је већ освојила титулу првака Шпаније, али је 25. јуна чека финале Купа Краља са Валенсијом, које ће Суарез пропустити.

Јужноамериканци са великим интересовањем ишчекују Куп Америке, који ће се ове године играти у Бразилу. Питање свих питања сада је да ли ће Лионел Меси, после разочаравајућег краја сезоне са Барсом, заузети место у тиму Аргентине или ће се одлучити за продужени одмор.

За Луиса Суареза дилеме нема, биће у саставу Уругваја.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар