Suarez operisan, ali smiruje Urugvajce...

Biću spreman za Kup Amerike! As Barselone operisao meniskus.

Fudbal 06.05.2019 | 15:23
Suarez operisan, ali smiruje Urugvajce...
Završio je Luis Suarez klupsku sezonu. Na najbolniji način – operacijom. I ispadanjem u „već dobijenom“ polufinalu Lige šampiona. Napadač Barselone je morao na hiruršku intervenciju kolena, a već je otputovao za domovinu Urugvaj gde će se oporavljati.

Vest da je Suarez povredio koleno uzburkala je duhove u Urugvaju, jer će se od 14. juna do 7. jula igrati Kup Amerike. As Barse se zbog toga obratio javnosti i poručio da će biti spreman da zauzme mesto u špicu reprezentacije.

„Nije u pitanju ista povreda kao 2017. godine, već bi trebalo za mesec dana da budem na terenu.  Biće sve u redu“, poručio je Luis Suarez.

Barselona je već osvojila titulu prvaka Španije, ali je 25. juna čeka finale Kupa Kralja sa Valensijom, koje će Suarez propustiti.

Južnoamerikanci sa velikim interesovanjem iščekuju Kup Amerike, koji će se ove godine igrati u Brazilu. Pitanje svih pitanja sada je da li će Lionel Mesi, posle razočaravajućeg kraja sezone sa Barsom, zauzeti mesto u timu Argentine ili će se odlučiti za produženi odmor.

Za Luisa Suareza dileme nema, biće u sastavu Urugvaja.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar