"Не идем у Србију него у Брисел"

На интернет страници Самосталне демократске српске странке (СДСС) у Хрватској, у оквиру изборне кампање за Европски парламент, објављена је фотографија лидера те странке Милорада Пуповца на трактору.

Регион 10.05.2019 | 14:52
"Не идем у Србију него у Брисел"
Фотографија је настала током посете саобрских застуника СДСС-а, кандидата за европске изборе и Пуповца Вировитичко-подравској жупанији. 

Том приликом Милорад Пуповац је испробао један од трактора, којим, како каже, намерава ускоро на пут, али не тамо где га, како се наводи, терају десни екстремисти, него у Брисел, стоји у објавили уз фотографију.

Пуповац се, наиме, недавно осврнуо на ранију изјаву саборског заступника Храста, Хрвоја Зекановића, како му је жао што Пуповац није 1995. на трактору побегао у Београд, те да треба да пали тракторе и ове године.

Пуповац је поручио да "ако их буду терали да с тракторима воде кампању - допуниће ћирилицу и с тракторима".

Али, додао је, неће ићи у смеру у којем "они мисле" већ у другом. 

"Ако желе да с тракторима уђемо у Брисел, ући ћемо", рекао је Пуповац.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боби

10.05.2019 16:14

Лако за тебе камелеону,ти си се опарио,ал питај друге Србе како је њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Книн

10.05.2019 18:13

Комад ......Пуповац, изругује се народу који је у тракторима напустио бивсу РСК, а за вријеме рата сто ниси прицао ста латини раде србима, а не , ти си с Тудјманом каву пио. Које си ти паре згрнуо, боље да цутис камелеону

Name

Е

10.05.2019 17:19

Пун ко брод !!мозес друзее у ком год позелис правцу!!!! Има се мозе су кусдвгод позелис !!! Од Русије до Кипра итдвитд итд !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реx

10.05.2019 18:22

Велики човјек,треба постојати и борити се као он за народ свој.Доње Церање је то одгојило.Па човјек је професор на фаx и треба да има материјално.Какве фукаре и глупани су се обогатили на нашим просторима само.

ОДГОВОРИТЕ