Видео - НОВО ДНО ДНА: Родман пијан краде у радњи?!

Снимак приказује легенду НБА лиге у "измењеном стању свести" и усред крађе!

Кошарка 09.05.2019 | 18:43
Видео - НОВО ДНО ДНА: Родман пијан краде у радњи?!
Денис Родман, некадашња НБА легенда, у центру је новог скандала.

Родман је, у пратњи две жене и једног мушкарца, ушетао у продавницу "ВИБЕС" у Њупорт Бичу у Калифорнији и почео да прави хаос.

Запослени у радњи рекли су да су свих четворо "смрдели на алкохол", а Родман је почео да запиткује раднике "све и свашта" како би им одвукао пажњу.

Једна од жена је почела да трпа изложену одећу у торбу, а онда је мушкарац са пулта узео кристалну скулптуру и рекао да жели да је купи. Међутим, испала му је из руке и разбила се на поду, па када су запослени пришли, жена је наставила да краде гардеробу.

Денис је почео да виче и оптужује запослене за разбијање скулптуре, а онда су он и екипа побегли из радње са робом вредном више од 500 долара.

Полиција Њупорт бича, као ни ПР служба бивше кошаркашке звезде, нису још увек желеле да коментаришу случај.

Погледајте!



Уколико је Родман заиста пијан починио крађу, то је кршење условне казне на коју је осуђен након прошлогодишњег инцидента.

Такође у Њупорт бичу, Родман је возио пијан и спроведен је у станицу, где је "надувао" 0.8 промила. Остао је у ћелији седам сати а затим је пуштен да се брани са слободе. Касније је објављено да је потражио стручну помоћ, и добровољно се пријавио у клинику за лечење алкохолизма.

Родману ово није био први сукоб са законом. Још 1999. је први пут ухапшен због туче са тадашњом супругом Кармен Електром, исте године возио је пијан и без дозволе, па је завршио у полицији.

Пре 16 година, ухапшен је због ометања полиције која је истраживала пословање једног од његових ресторана, затим је 2003. ухапшен због напада на тадашњу девојку.

Поново је возио пијан 2004, у мају те године отишао на прво лечење од алкохола, а само месец дана касније опет је напао своју жену. Крајем 2016, изазвао је удес, а затим побегао са места несреће.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар