Video - NOVO DNO DNA: Rodman pijan krade u radnji?!

Snimak prikazuje legendu NBA lige u "izmenjenom stanju svesti" i usred krađe!

Košarka 09.05.2019 | 18:43
Video - NOVO DNO DNA: Rodman pijan krade u radnji?!
Denis Rodman, nekadašnja NBA legenda, u centru je novog skandala.

Rodman je, u pratnji dve žene i jednog muškarca, ušetao u prodavnicu "VIBES" u Njuport Biču u Kaliforniji i počeo da pravi haos.

Zaposleni u radnji rekli su da su svih četvoro "smrdeli na alkohol", a Rodman je počeo da zapitkuje radnike "sve i svašta" kako bi im odvukao pažnju.

Jedna od žena je počela da trpa izloženu odeću u torbu, a onda je muškarac sa pulta uzeo kristalnu skulpturu i rekao da želi da je kupi. Međutim, ispala mu je iz ruke i razbila se na podu, pa kada su zaposleni prišli, žena je nastavila da krade garderobu.

Denis je počeo da viče i optužuje zaposlene za razbijanje skulpture, a onda su on i ekipa pobegli iz radnje sa robom vrednom više od 500 dolara.

Policija Njuport biča, kao ni PR služba bivše košarkaške zvezde, nisu još uvek želele da komentarišu slučaj.

Pogledajte!



Ukoliko je Rodman zaista pijan počinio krađu, to je kršenje uslovne kazne na koju je osuđen nakon prošlogodišnjeg incidenta.

Takođe u Njuport biču, Rodman je vozio pijan i sproveden je u stanicu, gde je "naduvao" 0.8 promila. Ostao je u ćeliji sedam sati a zatim je pušten da se brani sa slobode. Kasnije je objavljeno da je potražio stručnu pomoć, i dobrovoljno se prijavio u kliniku za lečenje alkoholizma.

Rodmanu ovo nije bio prvi sukob sa zakonom. Još 1999. je prvi put uhapšen zbog tuče sa tadašnjom suprugom Karmen Elektrom, iste godine vozio je pijan i bez dozvole, pa je završio u policiji.

Pre 16 godina, uhapšen je zbog ometanja policije koja je istraživala poslovanje jednog od njegovih restorana, zatim je 2003. uhapšen zbog napada na tadašnju devojku.

Ponovo je vozio pijan 2004, u maju te godine otišao na prvo lečenje od alkohola, a samo mesec dana kasnije opet je napao svoju ženu. Krajem 2016, izazvao je udes, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar