Сезона матурских хаљина

Матурско вече је својеврсна прекретница у животима младих људи. Својеврсни знак уласка у свијет одраслих И дјевојке које се спремају за матурску вече својим изгледом И желе да покажу да су одрсле, да су другачије.

Мода и љепота 09.05.2019 | 11:43
Сезона матурских хаљина
Неке по први пут стају на штикле, неке облаче дуге хаљине И све је то дио који асоцира на бајку, а свака од њих жели да буде принцеза. И мали И велики матуранти годинама уназад помно прате трендове, комбинујући их са сопственим стилом И на крају доносе одлуку шта ће обући. Већина их се одлучи за шивење јер И самом својом замисли желе да дају посебан печат тој вечери. Много је талентованих дјевојака које се баве шивењем И креирањем, а чији је рад посебан И уникатан што су дјевојке препознале. Једна од њих је И Маја Стојановић из Бијељине.

Маја каже да је шила И дуге И кратке хаљине, разних модела И стилова те да је малим матурантима савјетовала једноставније варијанте примјерене њиховим годинама, док су старије бирале неке гламурозније варијанте.

Како прави уникатне хаљине, Маја се труди да на вријеме изабере адекватне материјале.

Маја шије И вјенчанице. Каже да са будућим младама одлично сарађује, те да крајњи резултат обрадује И њу И младу.

Поред овога Маја шије И пратеће модне додатке за тоалете, као би читава једна прича била заокружена. На крају разговора напомиње да младим дјевојкама савјетује да буду јединствене, да без страха бирају модне комбинације И да само оно што истински желе И осјећају могу да изнесу онако како треба.

БН ТВ


Коментари / 0

Оставите коментар