Sezona maturskih haljina

Matursko veče je svojevrsna prekretnica u životima mladih ljudi. Svojevrsni znak ulaska u svijet odraslih I djevojke koje se spremaju za matursku veče svojim izgledom I žele da pokažu da su odrsle, da su drugačije.

Moda i ljepota 09.05.2019 | 11:43
Sezona maturskih haljina
Neke po prvi put staju na štikle, neke oblače duge haljine I sve je to dio koji asocira na bajku, a svaka od njih želi da bude princeza. I mali I veliki maturanti godinama unazad pomno prate trendove, kombinujući ih sa sopstvenim stilom I na kraju donose odluku šta će obući. Većina ih se odluči za šivenje jer I samom svojom zamisli žele da daju poseban pečat toj večeri. Mnogo je talentovanih djevojaka koje se bave šivenjem I kreiranjem, a čiji je rad poseban I unikatan što su djevojke prepoznale. Jedna od njih je I Maja Stojanović iz Bijeljine.

Maja kaže da je šila I duge I kratke haljine, raznih modela I stilova te da je malim maturantima savjetovala jednostavnije varijante primjerene njihovim godinama, dok su starije birale neke glamuroznije varijante.

Kako pravi unikatne haljine, Maja se trudi da na vrijeme izabere adekvatne materijale.

Maja šije I vjenčanice. Kaže da sa budućim mladama odlično sarađuje, te da krajnji rezultat obraduje I nju I mladu.

Pored ovoga Maja šije I prateće modne dodatke za toalete, kao bi čitava jedna priča bila zaokružena. Na kraju razgovora napominje da mladim djevojkama savjetuje da budu jedinstvene, da bez straha biraju modne kombinacije I da samo ono što istinski žele I osjećaju mogu da iznesu onako kako treba.

BN TV


Komentari / 0

Ostavite komentar