Лопаре награђују најбоље ученике

Награђивањем ученика и наставника за запажене резултате на општинским, регионалним и републичким такмичењима, данас су завршене "Ђурђевданске свечаности", које су одржане поводом крсне славе општине Лопаре.

Република Српска 08.05.2019 | 15:39
Лопаре награђују најбоље ученике
"Поносни смо на наше ученике и њихове наставнике који у тешком времену ерозије друштвених норми одолијевају изазовима, о чему свједоче њихови резултати", рекао је на пријему у општинској управи начелник Лопара Радо Савић.

Он је навео да ће општина радити на побољшању материјалних и техничких услова у школама, наставити да организује превоз ученика из удаљених мјесних заједница до школе и подржавати школске активности на организовању такмичења и одласку ученика на такмичења.



Један од награђених је ученик четвртог разреда Електротехничке школе Стево Митрић, који је учествовао на Информатичкој олимпијади у Токију и освојио прво мјесто на републичком такмичењу из информатике.

"Поносан сам на постигнуте резултате и награде које сам освајао уз несебичну помоћ наставника наше школе", рекао је Митрић новинарима и захвалио општини Лопаре за пружену подршку.

Стево Митрић добитник је и Златне значке општине Лопаре за постигнуте резултате у области образовања, која му је уручена на свечаној сједници Скупштине општине уочи Ђурђевдана.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ре

09.05.2019 08:02

Да нам је да сачувамо ову основну школу у Лопарама, остало се лако може и купити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лопаре

09.05.2019 09:11

Гле Ацановца,биједо једна како си се образовао,фали Ристо Радиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.05.2019 15:30

То ће све на бироу бити нових 15о сваке године долази на биро из школа. Лопаре имају 4500 незапослених, и још причају о тамо неком запошљавању, што су тамо у Термалу запослили 30 бравара и варилаца из Лопара, остали са стране. Брука и срамота је дочекивати те ученике када се зна шта их чека да заврше школу. Какво невиђено лицемјерје.а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Би ЗX

09.05.2019 18:45

свака част ....нека дјеца знају...да сви овако мисле

ОДГОВОРИТЕ