Lopare nagrađuju najbolje učenike

Nagrađivanjem učenika i nastavnika za zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima, danas su završene "Đurđevdanske svečanosti", koje su održane povodom krsne slave opštine Lopare.

Republika Srpska 08.05.2019 | 15:39
Lopare nagrađuju najbolje učenike
"Ponosni smo na naše učenike i njihove nastavnike koji u teškom vremenu erozije društvenih normi odolijevaju izazovima, o čemu svjedoče njihovi rezultati", rekao je na prijemu u opštinskoj upravi načelnik Lopara Rado Savić.

On je naveo da će opština raditi na poboljšanju materijalnih i tehničkih uslova u školama, nastaviti da organizuje prevoz učenika iz udaljenih mjesnih zajednica do škole i podržavati školske aktivnosti na organizovanju takmičenja i odlasku učenika na takmičenja.



Jedan od nagrađenih je učenik četvrtog razreda Elektrotehničke škole Stevo Mitrić, koji je učestvovao na Informatičkoj olimpijadi u Tokiju i osvojio prvo mjesto na republičkom takmičenju iz informatike.

"Ponosan sam na postignute rezultate i nagrade koje sam osvajao uz nesebičnu pomoć nastavnika naše škole", rekao je Mitrić novinarima i zahvalio opštini Lopare za pruženu podršku.

Stevo Mitrić dobitnik je i Zlatne značke opštine Lopare za postignute rezultate u oblasti obrazovanja, koja mu je uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine uoči Đurđevdana.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

re

09.05.2019 08:02

Да нам је да сачувамо ову основну школу у Лопарама, остало се лако може и купити.

ODGOVORITE
Name

lopare

09.05.2019 09:11

Gle Acanovca,bijedo jedna kako si se obrazovao,fali Risto Radic

ODGOVORITE
Name

re

09.05.2019 15:30

To će sve na birou biti novih 15o svake godine dolazi na biro iz škola. Lopare imaju 4500 nezaposlenih, i još pričaju o tamo nekom zapošljavanju, što su tamo u Termalu zaposlili 30 bravara i varilaca iz Lopara, ostali sa strane. Bruka i sramota je dočekivati te učenike kada se zna šta ih čeka da završe školu. Kakvo neviđeno licemjerje.a

ODGOVORITE
Name

Bi ZX

09.05.2019 18:45

svaka čast ....neka djeca znaju...da svi ovako misle

ODGOVORITE