Фајнал фор у Келну: Вардар на Барселону!

Познати парови полуфинала Фајнал фора рукометне Лиге шампиона.

Остали спортови 08.05.2019 | 08:15
Фајнал фор у Келну: Вардар на Барселону!
Рукометаши македонског шампиона Вардара играће протв Барселоне у полуфиналу завршног турнира Лиге шампиона, одлучено је жребом у Келну. Скопски тим се трећи пут узастопно пласирао на Фајнал фор, који ће ове године бити одржан 1. и 2. јуна у Келну.

У другом полуфиналу играће мађарски Веспрем и пољски Виве Келце.

Скопски спортски медији подсећају да је Вардар пре две године, када је освојио Лигу шампиона, у полуфиналу играо баш против Барселоне и да је победио одлучујућим поготком Луке Циндрића.

Капитен Вардара Стојанче Стоилов је за клупски сајт рекао да је Барселона можда у малој предности, али да се његов тим никада не предаје.

"Нама је исто. На Фајнал фору све екипе имају пођеднаке шансе да стигну до трофеја. Барселона је можда у малој предности, били су први у нашој групи. Играли смо два пута против њих ове сезоне и изгубили, али ми смо Вардар и никада се не предајемо, тако ће бити и сада", навео је Стоилов.

Капитен Барселоне Виктор Томас рекао је да не потцењује Вардар, иако се македонски клуб налази у финансијској кризи.

"Барселона је два пута ове сезоне победила Вардар, али ти резултати нису мерило за турнир у Келну", рекао је Томас, пренели су македонски медији.

Рукометашима Вардара, који су за викенд елиминсали Пик Сегед и пласирали се на завршни турнир Лиге шампиона, неколико стотина навијача јуче је приредило еуфоричан дочек у Скопљу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар